Categorii

Newsletter

Modalitati de plata

paypal

Facebook

Viziteaza magazinul Mrgift.ro pe ShopMania

Pentru El

Pentru El

Daca cautati un cadou pentru un barbat, fie tata, copil sau prieten, la noi sigur il gasiti. Firma noastra are experienta indelungata in acest domeniu,asa ca venim in ajutorul Dvs cu multe idei si cu cadouri speciale. La noi gasiti acel cadou cu care puteti sa surprindeti persoanele iubite. Un cadou care poate fi personalizat cu un text, sau cu o fotografie, devine unul unic, foarte personal sugerand respecul si/sau dragostea fata de persoana care o primeste.

Sa alegi un cadou pentru barbati nu este usor, caci ei au tot ce le trebuie. Totusi, noi putem veni in ajutorul Dvs cu un cadou personalizat cu mesajul, poza sau grafica dorita de Dvs,  care cu siguranta il va surprinde dar ii aduce si bucurii, simtindu-se special in acelasi timp. Combinatie intre obiect, mesaj si poza poate fi in acelasi timp si haios, si util , dar si romantic.

Pentru ca surpriza sa aiba rezultatul asteptat, alegeti un cadou apropiat de ceea ce il intereseaza, de hobbyul barbatului.

Oferta noastra pentru diferite tipuri de barbati:

Pentru cei care se simt bine daca ei sunt in centrul atentiei, sa le dam un cadou haios, un tricou cu un text glumet, asa chiar putem sa-l facem sa se simta bucuros.

Pentru un barbat caruia ii place sa fie la comanda, ii putem face un cadou special personalizat, o cana cu o fotografie de-a lui de la o excursie, eventual cu un peste prins de el, va fi un succes sigur.

Daca este vorba de un barbat caruia ii place sa se miste in bucatarie, la o intalnire de familie tot el este bucatarul sef, il putem surprinde cu un set de bucatarie, care ii lipseste din bucatarie, sau de ce nu, cu un sort personalizat cu un text sau grafica speciala pentru el.

Si pentru barbatii activi in garaj, avem fel de fel seturi de scule, pentru cei carora le plac sa faca drumetii, gasiti in ofertele noastre diferite cadouri personalizabile.

Pentru barbatii mai modesti, carora le place mai mult sa stea in casa, la birou, putem sa-i surprindem cu un set frumos de instrumente de scris, personalizate cu numele lor, astfel folosindu-l isi amintesc de persoanele dragi lor.

La orice cadou ales cel mai important lucru este, ca acel cadou sa fie o amintire pentru totdeauna. Alegand un cadou personalizat, garantat isi va aduce aminte de la cine si cu ce ocazie l-a primit.