Secret box cu suport pt. geanta
  • Secret box cu suport pt. geanta
  • Secret box cu suport pt. geanta
  • Secret box cu suport pt. geanta

Secret Box Cu Suport Pt. Geanta

136,00 lei
24 ore
SFB 024

Acest aranjament floral "Secret Box" este creat din suflet cu ideea de a darui ceva special. Aranjamentul din flori vesele de primavara contine un suport pentru agatat geanta ce poate fi personalizat prin gravura, contra cost. Adaugam mesajul dorit pe o placuta din lemn gravata sau un carton de lux imprimat.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Aranjamentul contine flori de primavara combinate cu Dendrobium aranjate cu grija intr-o cutie rotunda cu diametru de 170 mm. Este incorporat un suport pentru agatat geanta de culoare verde, ce poate fi personalizat prin gravura cu nume sau text scurt. Aranjamentul are inaltimea de 100 mm. Personalizarea suportului de geanta nu este inclusa in pret, aceasta se face contra cost.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, altfel florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB 024
PRODUSE RECOMANDATE