Cutie de flori cu trandafir
  • Cutie de flori cu trandafir

Cutie De Flori Cu Trandafir

139,00 lei
24 ore
SFB040

Acest aranjament floral marca Secret Flower box este alcatuit din cele mai indragite flori, cele mai apreciate culori intr-o cutie eleganta. Adaugam mesajul tau special pe o placuta din lemn gravata, sau un carton de lux imprimat, contra cost.

Trandafirii Harlequin, Eustoma si Fresia sunt foarte des folosite in arta florariei deoarece se potrivesc oricarui eveniment: Ziua Femeii, zile de nastere, absolviri. Mesajul “Love” inscriptionat pe fundita cutiei ne ajuta sa transmitem sentimentele noastre fara sa rostim vreun cuvant. Dimensiuni: 190*130*130mm.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

O cutie speciala plina de flori in culori vii care vor aduce vraja primaverii in casa; este un cadou elegant si sofisticat, dar totusi plin de iubire.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor pot diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca floriile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB040
PRODUSE RECOMANDATE