Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel
Vizualizate Recent
Niciun item

Cani

Filtrare dupa

Aveti nevoie de un cadou sau doar de o mica atentie pentru parinti, bunici, colegi sau prieteni? Cana personalizata este un cadou clasic dar in acelasi timp inedit, datorita faptului ca este creata pentru a se potrivi evenimentului sarbatorit si preocuparilor celui care va primi acest dar.
Indiferent cine este destinatarul cadoului, canile personalizate sunt un dar potrivit oricarei ocazii: zile de nastere, aniversari de casatorie, de Craciun sau Mos Nicolae, botezuri, absolvire a liceului sau facultatii, cu ocazia pensionarii sau multe alte aniversari si sarbatori. Personalizarea este cea care le va face potrivite oricareia din aceste ocazii. Fie ca doriti un model clasic: numele sau zodia celui care primeste acest cadou, un text precum „Cel mai bun sef” sau „Cea mai buna soacra”, data si numele evenimentului sarbatorit, o poza personala sau un text amuzant – personalizarea canii o va face nu doar un simplu cadou, ci o amintire a celui care l-a oferit si a evenimentului sarbatorit. Puteti folosi modelele si textele din baza de date a site-ului sau sa incarcati dumneavoastra imagini si poze precum si textul dorit. Lasati frau liber imaginatiei si oferiti celor dragi o cana cadou personalizata care sa le fie draga si sa le aminteasca de acea ocazie speciala.

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare