Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Cutie Mica din Lemn pentru Flori

Cutie Mica din Lemn pentru Flori, productie proprie.  Dimensiune: 13 x 13 x 11 cm. Se poate personaliza prin gravare sau prin imprimare UV , toate cele patru laturi.

Pretul afisat este pentru cutia simpla, nepersonalizata, costul personalizarilor se discuta prin telefon dupa plasarea comenzii.

Este un cadou deosebit pentru orice ocazie, in special pentru profesori, educatoare cu ocazia absolvirii. La noi puteti gasi si flori sau plante, care se pot pune in aceste cutii, astfel produsul devenind ceva inedit. 

Referinta:
WG47
14,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
in stoc
Adora0
Descriere

Aceste cadouri sunt din lemn, se executa prin decupare si gravare laser, au termen scurt de executie. La cerere se mai pot personaliza prin gravare cu texte scurte, chiar si grafica se poate schimba la cererea clientului. Pretul personalizarii se discuta telefonic dupa plasarea comenzii.

Comentarii

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare