Aranjament Absolvire - Toca cu Flori

166,00 lei
24 ore
SFB229

Un aranjament personalizat special cu trandafiri rosii, miniroze roz, eustoma verde si ornithogalum dubium, aranjate cu mare atentie in cutia tip toca. Cutia este confectionata din lemn (15 x 15 x 7 cm) vopsit in negru, si poate fi pastrata ca amintire. Florile sunt asezate in burete pentru flori, ca sa-si mentina prospetimea, se recomanda udarea lor la 2-3 zile. Panglica din jurul cutiei poate fi personalizata cu mesajul tau. Dimensiuni panglica: 2 x 36 cm.

Dimensiuni aranjament: 18 x 18 x 21 cm.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cant.
Ultimele produse in stoc

Acest aranjament elegant cu trandafiri minunate poate fi o amintire frumoasa de absolvire, perfect pentru aceasta zi speciala, creat cu suflet.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul, fiecare aranjament fiind unicat. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB229
PRODUSE RECOMANDATE