Aranjament floral în cutie tip carte
  • Aranjament floral în cutie tip carte

Aranjament Floral In Cutie Tip Carte

108,00 lei
24 ore
SFB010

Aranjament floral creat cu suflet in cutie tip carte. Cu un astfel de aranjament poti crea o impresie speciala la zile de nastere, botez sau orice eveniment special. Cutia poate fi personalizata, astfel crescand valoarea sentimentala a aranjamentului.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cant.
Ultimele produse in stoc

Aranjament elegant intr-o cutie tip carte din carton, cu dimensiuni de 250*170*60mm, aranjamentul avand dimensiuni de 280*190*180mm. Contine noua fire de flori mixte in culori asortate, alese cu grija: Eustoma, Miniroze, Germini, Crisanteme de tip margareta. Cutia se pote personaliza pe capac pe exterior prin gravura, sau pe interiorul cu textul sau poza dorita. Personalizarea este inclusa in pret.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB010
PRODUSE RECOMANDATE