• Love message

Aranjament Love Message

60,00 lei
24 ore
SFB020

O creatie florala simpla, dar minunata, pentru a va exprima sentimentele fata de persoana iubita cu ocazia Zilei Indragostitilor. Suportul din lemn vopsit, in forma de inima, este personalizat cu un mesaj special pentru o persoana speciala. Aranjamentul mai contine o vaza cilindrica din sticla, si un fir de trandafir asezat in sticluta. Aranjamentul are dimensiunea: 145*225  mm.

Textul pentru personalizare poate fi ales si de Dvs., pretul personalizarii este inclus in pretul afisat.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Cant.
Ultimele produse in stoc

Aranjamentul contine un suport pentru un fir de floare. Suportul in forma de inima este din lemn vopsit ce poate fi personalizat prin gravura, contine o vaza cilindrica din sticla, are dimensiunea de 145*480 mm.  Mai contine un fir de trandafir frumos asezat intr-o sticluta.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB020
PRODUSE RECOMANDATE