Flower box in forma de inima
  • Flower box in forma de inima

Flower Box In Forma De Inima

112,00 lei
24 ore
SFB036

Aranjament floral in cutie in forma de inima cu trandafiri minunate, a fost conceput ca sa transmita mesajul din suflet catre o persoana mult apreciata. Trandafirii de culoarea pasiunii sunt aranjati cu suflet intr-o cutie speciala, devenind un cadou plin de iubire.

Cant.
Ultimele produse in stoc

Acest aranjament este alcatuit din cinci fire de trandafiri proaspeti de culoarea dragostei, aranjate cu stil intr-o cutie in forma de inima, cu diametrul de 130 mm si inaltimea de 150 mm. Este un cadou impresionant pentru orice ocazie.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, altfel florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB036
PRODUSE RECOMANDATE