Flower box cu Trandafiri
  • Flower box cu Trandafiri

Flower Box Cu Trandafiri

116,00 lei
24 ore
SFB039

Flower box conceput pentru persoanele dragi care merita un cadou creat cu suflet. Aceasta cutie rotunda contine Trandafir Avalanche, freesii si multa atentie. Florile si culorile sunt atent selectate pentru a crea un dar elegant. Albul si albastrul deschis cu o pata de verde reprezinta culorile prospetimii astfel s-a creat “primavara intr-o cutie”. Dimensiuni: 170*190mm.

Cant.
Ultimele produse in stoc

Acest aranjament rafinat si elegant este potrivit pentru orice ocazie speciala, un cadou distins si sofisticat pentru femei speciale, creat din suflet cu multa atentie la detalii.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, altfel florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB039
PRODUSE RECOMANDATE