Aranjament Rosu de Ziua Indragostitilor

47,00 lei
24 ore
SFB025

Frumusetea acestei creatii consta chiar in simplitatea ei. Suportul din lemn vopsit, in forma de inima, este personalizat cu un mesaj special pentru o persoana speciala. Aranjamentul mai contine o eprubeta din sticla, si un fir de trandafir asezat in sticluta. Modul in care vaza de sticla cu trandafir este asezat, poate simboliza sageata infipta in inima. Aranjamentul are dimensiunea: 145*225  mm.

Textul pentru personalizare poate fi ales si de Dvs.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Cant.
Ultimele produse in stoc

Aranjament romantic pentru momente speciale, cu un trandafir frumos si suport pentru floare in forma de inima, personalizabil cu un mesaj special. Poate fi un cadou de neuitat pentru Ziua Indragostitilor, si nu numai.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinute la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi pe alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB025
PRODUSE RECOMANDATE