PRODUSE RECOMANDATE

Diverse pentru Sarbatori de Iarna

Diverse pentru Sarbatori de Iarna

Filtre active

Moneda metalica PRIMUL meu CRACIUN cu nume

0 Recenzie(i)
Pret 45,00 lei

Monedele metalice gravate Primul meu Craciun sunt un cadou inedit si durabil, dar pot fi o amintire cu aceasta ocazie. Sunt disponibile in 3 culori si au diametrul de 3 cm si o grosime de 3 mm. Pretul este valabil pentru gravarea pe o fata. Pentru a doua fata, pretul se majoareaza cu 15 lei.

Pretul contine personalizare numelui pe moneda.

CLICK AICI pentru filmul de prezentare

Suport card cadou în formă de cană

0 Recenzie(i)
Pret 45,00 lei

Nu știi ce cadou să alegi?

Nu ai timp de cumpărăturile de Crăciun? Oferă persoanei iubite un card cadou și dă-i opțiuni nelimitate să-și cumpere ce dorește. Dar ca acest cadou să nu fie impersonal, pune-l într-un suport de carduri cadou și personalizează-l. Suportul de card în formă de cană poate fi alegerea potrivită.

Acest produs se poate personaliza atât prin gravură, cât și prin imprimarea pozei dorite.

Mai bine un card cadou într-un suport personalizat nemaipomenit, decât un cadou nepotrivit.

Filtru de Ceai din Silicon

0 Recenzie(i)
Pret 13,00 lei

Filtru de ceai din silicon cu figurine de Craciun (Mos Craciun sau brad), disponibil in doua culori, cu farfurie mini tot din silicon. Un cadou simplu, dar simpatic si util pentru oricine in perioada sarbatorilor de iarna.

Dimensiuni: 3,5 x 14,5 cm.

Ceas din Lemn cu Motive de Iarna

0 Recenzie(i)
Pret 79,00 lei

Un ceas elegant de perete din lemn gravat, productie proprie, cu motive de iarna, disponibil in culorile rosu si verde. Un cadou inedit pentru sarbatorile de iarna, sau o casa noua.

Diametru ceas: 41 cm.

Felicitare din Lemn Happy New Year

0 Recenzie(i)
Pret 17,00 lei

Felicitare din lemn - productie proprie, cu grafica de sarbatori "Happy New Year", care se mai poate personaliza prin gravura cu numele cerut. Aduceti bucurie in casa celor dragi cu aceasta felicitare simpla, dar frumoasa.

Dimensiuni: 10,5 x 14,8 cm.

Click pentru filmul de prezentare

Sucitor cu motive de Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 49,00 lei

Sucitorul este din lemn de fag, personalizat prin gravura cu modele de Craciun. Se poate personaliza cu orice text doriti. Un accesoriu practic, dar frumos pentru orice bucatarie, si este un cadou perfect de sarbatori pentru el sau ea.

Mos Craciun din Plus Personalizabil

0 Recenzie(i)
Pret 93,00 lei

Mos Craciun din Plus, material poliester 100%. Inaltime: 42 cm. Poate fi un cadou perfect de Craciun pentru oricine. Partea alba se poate personaliza cu orice poza, grafica sau text, personalizarea fiind inclusa in pret.

Sacosa pentru Cadouri "Snowman"

0 Recenzie(i)
Pret 23,00 lei

Sacosa pentru Cadouri "Snowman", cu motive de iarna (om de zapada), material bumbac 100%, dimensiuni: 38x45 cm, inchidere cu cordon. Accesoriu perfect pentru cadouri.

Cutie Cadou de Craciun din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 77,00 lei

Cutie Cadou de Craciun din Lemn, productie proprie. Capacul cutiei este personalizata cu o imagine speciala de Craciun. Nu aveti altceva de facut, decat sa umpleti cutia cu orice doriti pentru o persoana importanta pentru Dvs cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Dimensiuni cutie: 21 x 15 x 8.5 cm. 

Suport Lumanare de Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 22,00 lei

Suport Lumanare de Craciun din sticla, imbracat elegant, legat cu panglica rosie, contine o lumanare mica. Dimensiune suport : Ø 5 × 6,3 cm.

Sosete de Craciun de Colorat Peti

0 Recenzie(i)
Pret 8,00 lei

Sosete de Craciun de Colorat Peti, cu imagini cu pisici, care se poate colora. O atractie suplimentara pentru cei mici, pe langa faptul ca primesc cadouri, mai pot si colora acest mic saculet din pasla.

Dimensiuni: 190 x 390 x 2 mm

Powerbank Niko cu Incalzitor Maini

0 Recenzie(i)
Pret 169,00 lei

Cu totii folosim zilnic telefonul iar deseori ramanem fara baterie. Am venit cu solutia perfecta. Powerbank Niko cu Incalzitor Maini vine in ajutor in doua moduri: in afara de faptul ca ne incarca telefonul (4500 mAh, Input/Output: 5V-1A), ne incalzeste mainile in zilele reci de iarna.

Dimensiuni : 93 x 83 x 33 mm.

Sacosa pentru Cadouri Craciun Belty

0 Recenzie(i)
Pret 11,00 lei

Sacosa pentru Cadouri de Craciun, material sintetic, decorata cu cureaua amuzanta a Mosului. Dimensiuni: 224 x 160 x 85 mm, lungimea manerului este de 280 mm.

Cutie Metalica Rotunda de Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Cutie metalica rotunda cu design special de sarbatori de iarna pentru cadouri. Se poate personaliza prin gravura cu un text, sau cu un nume, astfel devenind ceva inedit, personal.

Dimensiuni: ⌀ 135 x 155 mm

Suport Glob de Craciun Din Lemn - Forma Brad

0 Recenzie(i)
Pret 45,00 lei

Suport glob de Craciun din lemn, in forma de brad - productie proprie. Un accesoriu minunat in preajma sarbatorilor de iarna. Suportul se poate grava cu orice grafica sau text dorit, mai putem adauga si un glob de Craciun, personalizat tot prin gravura. Suportul simplu, fara gravura si glob, costa 15,00 lei, fiecare personalizare se face contra cost. Dimensiuni : 17 x x 3.5 x 28.5 cm.

Figurina de Craciun Soldat Poly

0 Recenzie(i)
Pret 39,00 lei

Figurina de Craciun Soldat Poly, un accesoriu special pentru sarbatorile de iarna, este fabricat din gips cu mult sclipici auriu. Poate fi un accesoriu simpatic langa orice cadou de Craciun. Inaltime : 16 cm.

Cutie Cadou pentru Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 9,00 lei

Cutie Cadou pentru Craciun - din carton gros de calitate superioara, de culorile alb cu rosu, cu motive de Craciun, chiar si interiorul cutiei este decorata. O puteti umple cu dulciuri, sau orice alt cadou micut pentru cei apropiati Dvs. Partea superioara se poate personaliza prin imprimarea unui text.

Marime cutie : 98 x 97 x 49 mm.

Suport Lumanare de Craciun Nalucer

0 Recenzie(i)
Pret 28,00 lei

Suport lumanare alb cu fulgi de nea, special pentru sarbatorile de iarna, este fabricat din metal vopsit in alb cu margini aurii, prin care se va putea observa lumina lumanarii. Poate fi un accesoriu special langa orice cadou de Craciun.

Dimensiuni: 7x7x16 cm

Cutie Metalica Om de Zapada

0 Recenzie(i)
Pret 11,00 lei

Cutie metalica cu design special de sarbatori de iarna pentru cadouri. Se poate personaliza prin gravura cu un text, sau cu un nume, astfel devenind ceva inedit, personal.

Cutie Cadou Flutti de Craciun
  • La reducere!

Cutie Cadou Flutti de Craciun

0 Recenzie(i)
Pret 39,00 lei

Cutia de cadou Craciun Flutti este ideala daca cautati o cutie speciala pentru dulciurile pe care doriti sa le oferiti persoanelor importante din viata dumneavoastra, in special pentru copii. Aceasta cutie este din plastic, imbracata in haine de Craciun din tesatura. Exista doua variante de culori, rosu si albastru. NU include dulciurile, nici alte produse, dar la cerere le putem umple cu ce doriti, se pot combina si cu alte produse, pretul final urmand sa discutam telefonic dupa plasarea comenzii.

Dimensiuni: 170 x 275 x 105 mm

Domino din Lemn Ho-Ho-Ho

0 Recenzie(i)
Pret 25,00 lei

Domino HO HO HO este o versiune revigorata a unui domino clasic, cu design de iarna, imprimarea colorata pe placi face jocul chiar mai distractiv. Placile Domino si cutia sunt realizate in intregime din lemn. Cutia din lemn poate fi personalizata prin gravura cu orice logo sau text dorit de catre dumneavoastra, contra cost.

Dimensiuni: 120 x 70 x 40 mm

Pix Craciun Bounce

0 Recenzie(i)
Pret 10,00 lei

Pixul BOUNCE, din material plastic, este o distractie garantata pentru timpul de iarna. Pixul este pornit cu ajutorul suportului original, cu o minge detasabila din cauciuc. Intregul set este decorat cu un motiv de Craciun. Mina albastra. Nu se poate personaliza.

Aparator Urechi HULU

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Aparatoarele HULU sunt fabricate din material de plus, sunt foarte confortabili, ideale pentru incalzirea urechilor pentru zilele reci de iarna. Un design amuzant de Craciun ii va face pe toti sa zambeasca si sa se simta intr-o stare de spirit festiv.

Cutie Forma Stea din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Cutiuta din lemn, in forma unei stele, cu capac, productie proprie. Dimensiuni: diametru - 23 cm, inaltime cutie - 5.5 cm. Se mai poate personaliza prin gravura cu orice text sau grafica, se poate schimba chiar grafica capacului dupa cerintele dvs.

Cutie Brick Eco Retro natur
  • La reducere!

Cutie Brick Eco Retro Natur

0 Recenzie(i)
Pret 19,00 lei

Cutia de cadou Brick Eco Retro natur o alegere simpla, dar eleganta pentru cadouri speciale destinate persoanelor dragi. 

Dimensiune: 25 x 18 cm

Cutie Xmas tree natur
  • La reducere!

Cutie Xmas Tree Natur

0 Recenzie(i)
Pret 19,00 lei

Cutia de cadou Xmas Tree natur este cutia ideala pentru cadourile speciale pe care doriti sa le oferiti persoanelor importante din viata dumneavoastra. Nu contine snur.

Dimensiune: 36 x 26 cm

Cutie Santa Claus dreptunghiular natur
  • La reducere!

Cutie Santa Claus Dreptunghiulara Natur

0 Recenzie(i)
Pret 24,00 lei

Cutia de cadou dreptunghiulara Santa Claus este cutia ideala pentru cadourile speciale pe care doriti sa le oferiti persoanelor speciale din viata dumneavoastra. 

Dimensiune: 39 x 14 cm

Cutie Santa Claus dreptunghiular rosu
  • La reducere!

Cutie Santa Claus Dreptunghiulara Rosie

0 Recenzie(i)
Pret 24,00 lei

Cutie de cadou dreptunghiulara Santa Claus; este o cutie perfecta pentru cadourile speciale pe care doriti sa le oferiti persoanelor dragi din viata dumneavoastra. 

Dimensiune: 39 x 14 cm

Cutie cadou conica Mos Craciun 34.5x14.5cm
  • La reducere!

Cutie Cadou Conica Mos Craciun 34 x14 cm

0 Recenzie(i)
Pret 23,00 lei

Cutia de cadou conica Mos Craciun este ideala daca cautati o cutie speciala pentru cadourile pe care doriti sa le oferiti persoanelor importante din viata dumneavoastra. Aceasta cutie conica in forma de caciula de Mos Craciun este facuta din carton si material sintetic. 

Marimi: 

Lungime: 34.5 cm 

Diametru: 14.5 cm