Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Grandeur Set Cadou De Vin

Setul Grandeur este un cadou perfect pentru cei pasionați de vin, pentru ospătari, dar este recomandat și ca un cadou pentru casă  nouă. Piesele din metal și cutia în care sunt aranjate conferă eleganță. La cerere se poate personaliza prin gravare contra cost.


Referinta:
CL7806.01
154,83 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
IN STOC
Adora0
Descriere

 Set de cadou din 6 bucăți: tirbuș din metal de lux mat, tăietor de folie, mecanism de schimbare de rezervă, dispozitiv de captare a picăturilor, dop de sticlă și gură de scurgere. Într-o cutie elegantă din lemn.

Dimensiuni: 27 x 22 x 7 cm. Se poate personaliza  pe o suprafață maximă de 60 x 20 mm în dreptul cutiei. Greutate: 1486 g.

Comenzile se plasează prin intermediul siteului sau telefonic. Se livrează prin curier.

Comentarii
16 alte produse in aceeasi categorie:
Ceas Earth
Adora

70,00 RON
Ceasurile de perete sunt realizate din discuri vechi de vinil,pot avea mici zgârieturi sau semne de uzură superficiale, dar acest lucru doar le oferă un aer original şi interesant, fără să le strica designul. 
Cutie Hobby din Lemn
Adora

19,00 RON
Cutie Hobby din Lemn, cu posibilitate de personalizare prin gravare. Sunt doua marimi, S - 12x8.5x8.5 cm, M - 14.5x12x11 cm. Preturile sunt la bucata, personalizarea se discuta telefonic dupa plasarea comenzii. 
Ceas rotund lemn
Adora

48,00 RON
Ceas rotund analog cu cifre romane. Partea de lemn se poate personaliza prin gravare, pretul acesteia se discuta telefonic dupa plasarea comenzii. Dimensiuni: diam. 11*4 cm Material: lemn mat

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare