Cană Dianthus

Dorești să oferi un cadou unic? Alege cănile cu flori marca Secret Flower Box. Concepute din flori de sezon, reprezintă primăvara și natura. Adăugăm mesajul tău special.

Referinta:
SFB511
38,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Livrare 3-7 zile
Adora0
Descriere

Florile Dianthus, garofițele, sunt simple și elegante, astfel sunt cadouri ideale pentru ziua femeilor dar nu numai. Puteți înlocui un element de decor obișnuit din cameră cu o pată de culoare așezată într-o cană modernă.

Necesită să fie udat moderat și ținut la 18-22 grade la soare. Înălțime 210mm

La cerere se poate ambala. Plasarea comenzii se realizează prin telefon sau prin intermediul siteului. Expedierea produsului se efectuează prin curierat.

Comentarii
16 alte produse in aceeasi categorie:
Cană Women's Day
Nou
Adora

39,00 RON
Cine s-ar fi gândit că o cană cu flori poate concepe primăvara? Aranjat într-o cană elegantă, feminină reprezintă cadoul perfect de ziua femeilor. Adăugăm mesajul tău special.
Bol cu capac
Adora

75,00 RON
Acest aranjament a fost creat cu pasiune pentru a intari starea de primavara. Zambila parfumata in ghiveci este incorporata in bolul cu capac, ce se poate personaliza. Adaugam mesajul tau special.
Cana "Miracles"
Adora

41,00 RON
Colecţia "Pretty message" a fost concepută pentru  a creşte bucuria de a dărui. Aranjamentul a fost creat cu suflet Echeveria în ghiveci, aşezat într-o cană personalizată cu un mesaj drăguţ, ca sa te amintesti ca "...
Coș de flori
Adora

68,00 RON
Coș de flori conceput special pentru un cadou de primăvară. Mixul de elemente uscate și cele naturale oferă un aspect modern, aprecial în arta florăriei. Adăugăm mesajul tău special.
Cana"Good day"
Adora

41,00 RON
Colecţia "Pretty message" a fost concepută pentru  a creşte bucuria de a dărui. Aranjamentul a fost creat cu suflet Echeveria în ghiveci, aşezat într-o cană personalizată cu un mesaj drăguţ  ca să "aveti o zi buna"....
Joben de sărbători
Adora

87,00 RON
 Bucurați-vă de sărbători cu plante de cameră aranjat într-un joben artistic de culoare roșu tradițional de Crăciun, decorat de sărbători. Cu o astfel de compozitie vei face o impresie deosebită. Este un cadou...
Cana "Nice Spring"
Adora

41,00 RON
Duceti o canita de primavara in caminul dumneavoastra. Zambila parfumata este incorporata intr-o cana ceramica personalizat special cu flori si mesaj de primavara. Adaugam mesajul tau special.
Cana "Little world"
Adora

41,00 RON
Colecţia "Pretty message" a fost concepută pentru  a creşte bucuria de a dărui. Aranjamentul a fost creat cu suflet Echeveria în ghiveci, aşezat într-o cană personalizată cu un mesaj drăguţ despre " mica lume a...

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare