Decor Welcome

Doriti un cadou deosebit sau un nou element de decor in casa? Am gasit Solutia perfecta pentru Dumneavoastra! Adaugam mesajul tau special.

Referinta:
SFB119
79,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Livrare 3-7 zile
Adora0
Descriere

Aranjamentul floral continand Muscari armeniacum, finisat cu pietricele decorative si muschi islanda asezate intr-un cadru modern datorita elementelor de lemn, sticla si culorilor de alb si albastru deschis este ideala daca doriti un cadou diferit de toate celelalte.

Placuta cu inscriptia “Welcome” va atinge intentia dorita, deoarece cu siguranta oaspetii se vor simti primiti cu drag in casa posesoarei/posesorului. Se recomanda ca dar sau ca decoratiune pentru apartamente, camere sau sali de infrumusetare, cabinete medicale, etc.

Comanda se poate efectua pe site sau telefonic. Expedierea se face prin curierat rapid.  La cerere îl ambalăm elegant.

 Dimensiuni: 150*90*290mm. Intretinere: se uda moderat in timp de inflorire, prefera locul insorit si temperatura de 16-18 grade.

Comentarii
16 alte produse in aceeasi categorie:
Cană Women's Day
Nou
Adora

39,00 RON
Cine s-ar fi gândit că o cană cu flori poate concepe primăvara? Aranjat într-o cană elegantă, feminină reprezintă cadoul perfect de ziua femeilor. Adăugăm mesajul tău special.
Cana "Miracles"
Adora

41,00 RON
Colecţia "Pretty message" a fost concepută pentru  a creşte bucuria de a dărui. Aranjamentul a fost creat cu suflet Echeveria în ghiveci, aşezat într-o cană personalizată cu un mesaj drăguţ, ca sa te amintesti ca "...
Cana ''Beauty''
Adora

48,50 RON
 Colecţia "Pretty message" a fost concepută pentru  a creşte bucuria de a dărui. Aranjamentul a fost creat cu suflet din Spathiphyllum   în ghiveci, aşezat într-o cană personalizată cu un mesaj drăguţ pentru fiecare...
Cana " Woman's day"
Adora

41,00 RON
Aranjamentul este creat special pentru Ziiua femeilor. cana ceramica este personalizata cu imagine de primavara si are incorporat o micuta planta Kalanchoe in ghiveci. Adaugam mesajul tau special.
Joben cu orhidee
Adora

82,00 RON
Aranjament elegant din Phalenopsis combinat cu plante natural uscate executat intr-un joben artistic. Un cadou potrivit pentru iubitori de plante decorative. Culoarea orhideei, a jobenului pot fi modificate in funcţie...
Aranjament floral
Adora

73,00 RON
 Arminia plantei tropicale, decorativă prin frunze cu plantelor naturale uscate aranjate cu mare atenţie la detalii într-un joben artistic. Cu o astfel de compozitie vei face o impresie deosebită. Este un cadou...

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare