Decor Welcome
  • Decor Welcome

Decor Welcome

109,00 lei
24 ore
SFB701

Aranjament floral elegant care contine Muscari armeniacum, finisat cu pietricele decorative si muschi de Islanda asezate intr-un cadru modern datorita elementelor de lemn, sticla si culorilor de alb si albastru deschis. Este ideal daca doriti un cadou diferit de toate celelalte.

Placuta cu inscriptia “Welcome” va atinge intentia dorita, deoarece cu siguranta oaspetii se vor simti primiti cu drag in casa posesoarei/posesorului. Se recomanda ca dar sau ca decoratiune pentru apartamente, camere sau sali de infrumusetare, cabinete medicale, etc.

Dimensiuni: 150*90*290mm. Intretinere: se uda moderat in timp de inflorire, prefera locul insorit si temperatura de 16-18 grade.

Cant.
Ultimele produse in stoc

Aduce spiritul primaverii in casa ta sau casa unei persoane dragi cu acest aranjament special din plante vii, plin de viata, care va arata minunat in orice spatiu. Acest cadou este potrivit pentru orice ocazie, o casa noua, o zi de nastere sau pur si simplu ca o atentie mica - cu siguranta nu vei da gres daca il alegi pentru o persoana speciala.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor pot diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, daca nu puteti fi contactati de curier, si livrarea se amana, florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB701
PRODUSE RECOMANDATE