Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Despre noi

Despre Noi

MrGift, este un nou concept in materie de cadouri. A pornit dintr-o necesitate de a mea, personala, de a oferi bucurie celor dragi si celor din jurul meu.

Multe cadouri am dat si am primit, dar bucuria adevarata este aceea de a darui, aceea de a vedea surprinderea si mai apoi bucuria pe fata persoanei iubite in momentul magic al deschiderii cadoului. Si mai apoi dupa zile si luni, sa vad ca acel cadou este pus la loc de cinste, sau folosit cu bucurie de cel caruia i l-am oferit.

Am incercat ca acele cadouri pe care le dau sa fie mai mult decat un simplu obiect. Sa fie un purtator de mesaj. Sa fie o combinatie intre util si iconic, sa emane in acelasi timp si un sentiment, o traire sufleteasca. Si in acest chin greu dar placut s-a nascut idea acestui magazin, mi-am dat seama ca poate nu sunt singurul care se confrunta cu astfel de ganduri.

Mult am cautat si incercat metodele si tehnologiile de personalizare, pana ce am ajuns sa pot personaliza orice produs, orice cadou. Mult am cautat sa gasesc produse care sa satisfaca toate cerintele unui posibil client la fel de chitibusar si obsedat ca mine.Si dupa ani de cautari si incercari, am deci sa pornesc aceasta mica afacere, care sper sa va aduca si voua cel putin atatea momente de neuitat, atatea trairi, cate am avut si eu, oferind  cadouri personalizate celor dragi.

MrGift este magazinul celor pretentiosi, celor care nu doresc sa scape din doua miscari in a oferi un cadou, este a celor care vor sa fie diferiti.

Cu drag,MrGift.

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare