Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Modalitati de plata

Modalitatea de plata

Plata Ramburs numerar

Pentru ca Dvs sa aveti siguranta ca primiti ceea ce ati solicitat, fiind vorba in 99% dintre cazuri de cadouri personalizate, modalitatea de plata preferata de noi este plata ramburs. Adica in momentul primirii coletului, achitati contravaloarea comenzii Dvs.

Aveti posibilitatea de a verifica mai intii continutul coletului si sa platiti dupa ce  v-ati  convins ca ceea ce ati primit este ceea ce ati comandat. In asa fel evitam situatiile neplacute.

Virament bancar

Daca dispuneti de Internet Banking si nu doriti sa platiti in numerar, puteti efectua  plata si prin virament bancar,  in contul firmei noastre, datele le regasiti pe pagina principala a siteului.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca in acest caz coletul va pleca doar dupa ce contravaloarea produselor va fi disponibila pe contul nostru.

 

Plata On-Line

Deocamdata aceasta metoda de plata nu este disponibila, dar se lucreaza la implementarea acesteia.

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare