PRODUSE RECOMANDATE

Cutii de Vin si Accesorii de Vin

Cutiile de vin, fiind produse in atelierele noastre, pot fi solicitate de catre client cu orice tip de personalizare. Putem proiecta modele noi conform cerintei Dvs, putem reproiecta modelele existente, dar le si putem personaliza prin gravura sau imprimare UV chiar si cu poza dorita de client. Avem si accesorii de vin, importate de la diversi furnizori, toate putand fi personalizate cu orice grafica, poza sau slogan.  

Cutii de Vin si Accesorii de Vin

Filtre active

Cutie cu set Wiskey

0 Recenzie(i)
Pret 250,00 lei

Cutie Vin din Lemn pentru Wiskwy continand un set de 4 pahare si o sticla pentru wiskey. Aceasta mai cuprinde si 8 cuburi pentru racirea bauturii. Pretul contine personalizarea cutiei cu mesajul si numele persoanei careia doriti sa il oferit, precum si personaliyzarea paharelor, a sticlei si a cuburilor.

Cutie de Vin din Lemn Calendar

0 Recenzie(i)
Pret 60,00 lei

Cutie Vin din Lemn calendar, este un cadou cu dubla functionalitate. Cutie cadou pentru o sticla de vin, care mai apoi sa devina un calendar de perete. Poate fi personalizata cu orice text, design sau poza. Dimensiuni: 10.5 x 10.5 x 35 cm, in forma deschis devine un calendar de 35x45cm.

Cutie de vin pentru pensionari

0 Recenzie(i)
Pret 279,00 lei

Suport pentru Vin din Lemn, cu maner, productie proprie. Manerul este inclus intr-una din partile laterale ale cutiei. Cutia este personalizata prin gravura cu text special pentru pensionare. Costul personalizarii este inclus in pret. NU contine vinul.

Dimensiuni: 10 x 10 x 36 cm.

Set accesorii vin din 4 piese

0 Recenzie(i)
Pret 210,00 lei

Setul de accesorii de vin din 4 piese va fi un cadou perfect pentru enofilul de acasă, degustătorul profesionist, iubitorul de vinuri. În interiorul cutiei elegante din lemn, sunt următoarele accesorii pentru vin: un tirbușon cu dop - un dop pentru sticle, un dop suplimentar, un suport pentru sticle și un inel pentru gâtul sticlei - un scurgere.

Accesoriile sunt realizate din oțel inoxidabil și sunt placate cu argint. Fiecare element își are locul în interiorul ambalajului. Pentru ca demontarea accesoriilor să fie convenabilă, lângă fiecare element există adâncituri în material. Setul este ambalat într-o cutie estetică din carton alb cretat.

Dimensiunile cutiei:297 x 170 x 55mm

Cutia poate fi personalizată prin gravare, pentru o surpriză unică pentru un domn sau o doamnă! 

Cutie pentru Vin si Cadouri de Paste

0 Recenzie(i)
Pret 79,00 lei

O cutie eleganta pentru cadouri, din lemn gravat, personalizata cu o grafica de sarbatori cu fundal rosu, si cu textul “Paste fericit!”. Aceasta cutie are un compartiment pentru o sticla de vin de 0,75 l. La cerere, putem inlocui grafica de pe capacul cutiei cu o grafica si/sau un text ales de client, costul acestei personalizari va fi discutat dupa plasarea comenzii.

Dimensiuni cutie: 34 x 26,5 x 10 cm.

Cutie de Vin din Lemn "Craciun Fericit"

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Cutie de vin din lemn natur gravat, productie proprie, cu grafica inedita de sarbatori "Craciun fericit!" Partea de sus a cutiei are un design special care se poate deschide pentru a aseza sticla de vin inauntru. Personalizarea se poate alege in limba romana, maghiara sau engleza. Pretul initial NU contine sticla de vin, dar cutia se poate comanda impreuna cu un vin de calitate ales de catre Dvs. din doua tipuri de vin de calitate disponibile la MrGift, contra cost.

Dimensiuni cutie: 39,5 x 8,5 x 8,5 cm.

Set de Vin 5 Piese "Vreti sa fiti Nasii nostri?"

0 Recenzie(i)
Pret 202,00 lei

Un set de vin elegant, personalizat cu un mesaj special pentru nasi. Setul contine accesorii pentru consumul vinurilor de calitate, aranjate elegant intr-o cutie maro din lemn, personalizata cu o grafica eleganta, decupata din lemn. Setul consta din urmatoarele piese: inel servire, palnie, dop, termometru pentru vin si cutitul chelnerului. Pretul initial NU contine vinul, dar puteti comanda aceasta cutie impreuna cu un vin de calitate, pe care se poate pune o eticheta personalizata cu text, grafica sau poza. Un cadou elegant pentru o ocazie cu totul speciala.

Dimensiuni cutie: 36,4 x 11,3 x 11,3 cm.

Set de Vin Personalizat pentru Nasi

0 Recenzie(i)
Pret 145,00 lei

Set de vin in cutie eleganta din lemn, cu patru accesorii pentru consumul vinurilor de calitate. Cutia este personalizata cu grafica speciala de nunta si mesajul "Vreti sa fiti nasii nostri?"

Dimensiuni cutie: 15 x 17,5 x 5 cm.

Vin cu Eticheta Personalizata

0 Recenzie(i)
Pret 50,00 lei

Un cadou special, un vin de calitate cu o eticheta personalizata conform cerintei clientului. Puteti alege text, design, poza sau toate la un loc.

Costul etichetei personalizate este inclus in pret. 

Dimensiunea recomandata : 16 x 10 cm.

Suport pentru Vin si Doua Pahare

0 Recenzie(i)
Pret 25,00 lei

Suport din bambus pentru o sticla de vin si doua pahare, simplu si util, un accesoriu ideal pentru orice bucatarie. Bambusul fiind un produs natural, produsele pot avea diferente de culoare fata de poza initiala. Dimensiuni: 23 x 10 x 0,8 cm.

Set de Vin Nelson in Cutie de Pluta

0 Recenzie(i)
Pret 98,00 lei

Set de vin Nelson cu trei piese in cutie rotunda din pluta, personalizabila prin gravura, contra cost. Contine cutitul chelnerului, colier pentru vin si dop. Un cadou sofisticat pentru cei care apreciez vinurile de calitate.

Dimensiuni: Ø14,5 x 4,5 cm.

Cutie pentru Vin din Pluta cu Accesorii

0 Recenzie(i)
Pret 160,00 lei

Cutie pentru Vin din Pluta cu Accesorii. Setul contine tirbuson, guler antiscurgere, dop, palnie cu dop, toate aranjate intr-o cutie captusita pentru un vin. Cutia poate fi personalizata prin gravura, aceasta personalizare este inclusa in pretul afisat. NU contine vinul, dar la cerere putem include si o sticla de vin, chiar si cu o eticheta personalizata daca doriti.

Dimensiuni cutie: 34.5 X 10 X 11.5 cm.

Set de Vin Gisborne in Cutie de Pluta

0 Recenzie(i)
Pret 85,00 lei

Set de Vin Gisborne in Cutie de Pluta. Setul contine tirbuson, guler antiscurgere, dop, termometru pentru vin. Cutia poate fi personalizata prin gravura, astfel poate fi un cadou unic, personal, pentru o ocazie speciala.

Dimensiuni cutie: 14 X 16 X 4 cm.

Cutie pentru Vin de Ziua Indragostitilor - Gravat

0 Recenzie(i)
Pret 109,00 lei

Un suport special pentru vin, din lemn, productie proprie, la care personalizarea prin decupare si gravura este cu grafica speciala de Valentine's Day. Ofera-i iubitului un vin intr-o cutie speciala pentru o ocazie speciala.

Costul personalizarii este inclus in pret. 

Dimensiuni: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

Set de Vin in Forma de Butoi

0 Recenzie(i)
Pret 134,00 lei

Set de Vin in Forma de Butoi, din Lemn Natur cu Accesorii. Setul contine tirbuson, dop, palnie cu dop si un taietor de folie. Cutia poate fi personalizata prin gravura, si poate fi un cadou unic pentru ocazii unice.

Ambalaj: cutie alba din carton, de dimensiuni : 13X8X14CM.

Cutie Vin din Lemn Triunghi - La Multi Ani!

0 Recenzie(i)
Pret 94,00 lei

Cutie Vin din Lemn Triunghi, cu o forma interesanta, productie proprie. Se poate alege si vinul pentru sarbatorit, care se poate personaliza printr-o eticheta cu text sau poza. Am mai inclus o eticheta din lemn, care este personalizata pentru zi de onomastica prin imprimare color, sau prin gravura.

Dimensiuni: 10 x 10 x 36 cm.

Cutie de Vin din Lemn - La Multi Ani!

0 Recenzie(i)
Pret 98,00 lei

Suport pentru Vin din Lemn, productie proprie, personalizat pentru Zi de Onomastica, prin imprimare UV sau gravura. Dimensiune: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm.

Se poate alege si vinul pentru sarbatorit, care se poate personaliza printr-o eticheta cu text sau poza, sau combinatia acestora.

Cutie de Vin din Lemn - Sighisoara

0 Recenzie(i)
Pret 98,00 lei

Suport pentru Vin din Lemn, productie proprie, personalizat cu grafica speciala cu stema orasului Sighisoara prin imprimare cu UV si gravarea numelui orasului pe doua laturi a cutiei. Dimensiune: 8.5 x 8.5 x 41.5 cm. Costul personalizarii este inclus in pret. Puteti atasa comenzii orice alta grafica ce doriti sa apara pe cutie, puteti alege si un vin, care la randul lui se poate personaliza cu o eticheta.

Pachet Cadou in Cutie din Lemn cu 2 Vinuri si 2 Pahare - Contine: doua vinuri si doua pahare pentru vin, aranjate elegant intr-o cutie din lemn.

Dimensiuni: 28 x 10.5 x 34.5 cm, plus maner de 10 cm.

Vinurile se pot personaliza prin etichete cu text sau poza, sau combinatia acestora, paharele prin gravura cu un text scurt, o data importanta sau un nume, deasemenea se poate grava un text si pe cutie. Pretul afisat contine totate personalizarile.

Se pot alege si alte vinuri, pretul se recalculeaza.

Cutie din Lemn pentru 2 Vinuri si 2 Pahare

0 Recenzie(i)
Pret 111,00 lei

Cutie din Lemn pentru 2 Vinuri si 2 Pahare, productie proprie. Se poate schimba grafica la cerere, sa contina si o urare de orice fel. Dimensiuni: 28 x 10.5 x 34.5 cm, plus maner de 10 cm.

Cutie de Vin pentru Craciun din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 46,00 lei

Cutie de Craciun pentru Vin din Lemn - productie proprie, care se mai poate personaliza cu orice text cerut de Dvs. Dimensiuni: 30x10x10 cm. La cerere putem include si un vin, personalizat printr-o eticheta cu orice grafica sau text.

Cutie din Lemn pentru 3 Vinuri

0 Recenzie(i)
Pret 112,00 lei

Cutie din Lemn pentru 3 Vinuri, productie proprie. Se poate schimba grafica la cerere, sa contina si o urare de orice fel. Dimensiune: 26.5x 9.8x 33.5 cm . 

Se pot alege si vinurile pentru sarbatorit, care se pot personaliza prin etichete cu text sau poza, sau combinatia acestora.

Momentan, vinul Muscat Ottonel nu este disponibil.

Cutie de Vin din Lemn cu Usita

0 Recenzie(i)
Pret 69,00 lei

Suport pentru Vin din Lemn, productie proprie. Se poate schimba grafica la cerere, sa contina si o urare de orice fel. Dimensiune: 9.8 x 9.8 x 33.5 cm.

Se poate alege si vinul pentru sarbatorit, care se poate personaliza printr-o eticheta cu text sau poza.

Cutie de Vin din Lemn pentru Absolvire

0 Recenzie(i)
Pret 75,00 lei

O cutie deosebita din lemn pentru vin, personalizata cu grafica speciala de absolvire, productie proprie. NU contine vinul si toca.

Dimensiuni: 10 x 10 x 36 cm.

Se mai poate personaliza cu orice text prin gravura.

Cadou cu Vin pentru Absolvire cu Toca

0 Recenzie(i)
Pret 125,00 lei

Un cadou special pentru absolvire cu toca, care contine un suport pentru vin din lemn, productie proprie, personalizata cu grafica speciala de absolvire, respectiv un vin de calitate de 7.50 dl aleasa de tine din doua variante, personalizata printr-o eticheta cu text special pentru absolvire. 

Costul personalizarii este inclus in pret. 

Dimensiuni: 10 x 10 x 36 cm.

Cutie Vin din Lemn cu Suport Pahare, productie proprie, personalizata pentru pensionare. NU contine vinul si paharele.

Dimensiuni: 10.5 x 10.5 x 35 cm, in forma deschisa, in forma inchisa inaltimea este de 46 cm.

Cutie din Lemn Forma Casuta - pentru Nasi

0 Recenzie(i)
Pret 109,00 lei

Cutie din Lemn Forma Casuta pentru doua vinuri, productie proprie. Eticheta din lemn de pe cutie este personalizata, prin imprimare color, sau prin gravura, pentru Nasi.  Dimensiuni : 17 x 9 x 46.5 cm.

Costul personalizarii este inclus in pret.

Cadou Pensionare cu Vin si Cutie din Lemn 31

0 Recenzie(i)
Pret 156,00 lei

Un cadou special pentru pensionare, care contine un suport pentru vin din lemn, cu suport pentru doua pahare (paharele NU sunt incluse in cadou), productie proprie, respectiv un vin de calitate de 7.50 dl. Cutia este personalizata prin gravura, iar sticla de vin printr-o eticheta, ambele cu texte speciale pentru pensionare.

Costul personalizarii este inclus in pret. 

Dimensiuni cutie: 10.5 x 10.5 x 35 cm, in forma deschisa, in forma inchisa inaltimea este de 46 cm.

Un cadou superb pentru pensionare, care contine un suport pentru vin din lemn, in forma de bastion, productie proprie, respectiv un vin de calitate de 7.50 dl. Cutia este personalizata prin gravura, iar sticla de vin printr-o eticheta, ambele cu texte speciale pentru pensionare.

Costul personalizarii este inclus in pret.

Dimensiuni: 11 x 11 x 37 cm.

Set Vin in Cutie Eleganta din Bambus

0 Recenzie(i)
Pret 89,00 lei

Set de vin confectionat din metal in combinatie cu bambus. Contine 3 accesorii: tirbuson, dop si si guler antiscurgere. Partile din lemn, inclusiv cutia pot fi personalizate prin gravura.

Dimensiuni cutie:  11 × 16 × 5 cm.