cancel
Vizualizate Recent
Niciun item

Aniversare Nunta

Filter By

RON11.00
Folia magnetica este de fapt magnet de frigider, de marimea 6*9 cm, personalizabila cu poza, grafica sau textul dorit, de dimensiunea dorita, dar maxim marimea A4. Pretul marimilor mai mari se discuta telefonic. Poze...

RON157.00
Elegant wallet made of quality leather, very practical and perfect for men. It can be personalized by engraving with any requested text, this raises the price! Available in black and brown colors. Size: 11,5 x 9,5 cm.

Aniversarea de nunta este sarbatoarea care exista doar intre doua persoane care sunt casatoriti in fata legii, dar doresc sa imparta aceasta sarbatoare cu cei dragi din familie sau apropiati din cand in cand. Aceasta aniversare poate semnifica orice perioada de timp, asta difera de la cuplu la cuplu. Poate fi sarbatorit an de an sau de fiecare data cand trece un deceniu, eventual nunta de argint sau nunta de aur care vine la 25 de ani de casatorie, sau 50 de ani de casatorie, impreuna cu persoana iubita. In aceasta zi speciala multi dintre cupluri aleg sa aduca un plus acestui eveniment oferind si un cadou pe langa atentia si dragostea oferita. Cand vine vorba de cadou, aici putem sa ne gandim la foarte multe lucruri de oferit si totusi trebuie sa gasiti cadoul perfect pentru persoana iubita. Noi va oferim posibilitatea oferirii unui  cadou personalizat, care poate fii cea mai buna alegere fiind vorba de o persoana apropiata de dumneavoastra. Persoanele care primesc cadouri personalizate si dedicate special pentru ei, se bucura mai mult de cadoul oferit decat daca ati opta pentru un cadou obisnuit. Poate fi o alegere interesanta daca ati oferi un produs pentru bucatarie din lemn care poate fi personalizat, in cazul in care le ofera placere sa petreaca timp in bucatarie.  Cani personalizate cu pozele de la nunta si cateva fraze prin care le urati numai bine in continuare, seturi de vin, seturi de cafea, de mic dejun pentru cei doi sau chiar un album in care pot pastra pozele, calendar cu pozele celor  din familie, in fiecare luna puteti alege alta poza, acest cadou este unul foarte popular si foarte indragit. Oricare alegere dintre cadouri pe care le vedeti pe site, cu siguranta va fi alegerea cea mai buna pentru a oferi bucurie cuplului .

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare