cancel

Livrare


Livrarea produselor Mr.Gift se face prin intermediul societatii de curierat rapid – TNT sau Same Day.

Unde Livram?
Produsele comandate se livreaza in toata tara fara exceptie, dar trebuie sa tineti cont, de faptul ca in cazul unor localitati unde nu exista sedii de curierat, trebuie sa platiti si KM externi. 

Cat costa transportul?
Pretul transportului pentru fiecare comanda in parte se poate afla introducand produsele in cos. Pretul transportului creste in functie de greutatea totala a produselor alese. Pentru comenzi mai mari de 300lei, transportul este gratuit.

In cat timp primesc produsele comandate?
Produsele le primiti in cca. 24-48 ore.

Dupa confirmarea telefonica a comenzii dvs. se vor face pregatirile de expediere dupa cum urmeaza:
- In cazul comenzilor depuse pana la ora 12:00 (Luni-Joi) vor fi expediate in acelasi zi, aceasta insemnand ca vor fi inmanate dvs. in principiu a doua zi.
- Toate comenzile care vor fi validate dupa ora 12:00 ziua respectiva, vor fi expediate doar ziua urmatoare. Momentul livrari la domiciliul dvs. avand loc doar peste 48 de ore in zile lucratoare.
- Comenzile depuse Vineri pana la ora 12:00 vor fi expediate in aceeasi zi cu livrare Luni. (exceptie facand comenzile in regim de urgenta pentru care se doreste livrare Sambata si care vor contine intreg pretul transportului plus posibile taxe de urgenta cerute de curier)

- Comenzile depuse Vineri dupa ora 12:00 vor fi expediate Luni.

- Livrare Sambata, este posibil insa curierul solicita o suprataxa care va va fi comunicata de colegii de la Servicii Clienti.
Pentru livrare sambata sau in regim de urgenta, va rugam sa ne contactati telefonic si vom face tot posibilul ca dumneavoastra sa primiti coletul la timp.

Important!
Pentru a evita returul comenzii, va rugam indicati cu exactitate toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda.In cazul in care nu veti fi gasit acasa, coletul poate fi predat persoanei pe care dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar va veti prezenta cat mai urgent la sediul curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. In cazul livrarilor partiale, clientul va plati numai contravaloarea produselor livrate.

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare