cancel

Funny Mug for Musicians

White ceramic mugs, personalized with a simple, but stylish graphic with a funny text, for musicians: "I'm a musician, my neighbors listen to great music, whether they want to or not". The mug is available with the text in Romanian, Hungarian or English. A useful, as well as amusing gift with personality, for family members or friends.

Size: 9.5 cm x 8 cm

Capacity: 375 ml

Reference:
CANA103
RON0.00
Don't forget to save your customization to be able to add to cart
Color
  • Black
  • Orange
  • Red
  • Green
  • White
  • Blue
Language of personalization
Stoc intern 0 Produse
Adora0
Description

Music makes our lives more beautiful. Being a musician is an important and creative profession, and not as easy as some might think; which is why our musician friends deserve to feel appreciated. And a personalized gift is the perfect way to bring a moment of joy into the lives of those who work in this domain. This ceramic mug is personalized with a funny graphic for musicians with a sense of humor, and is a simple, but great gift for any special occasion: a birthday, Christmas etc. The smile is guaranteed!

Comentarii
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:
Barbatii Adevarati Conduc... bögre
Adora

27,00 RON
Egy egyszerű, de különleges ajándék az uraknak, akik szeretnek vezetni: egy személyesített kerámia bögre, "Barbatii adevarati conduc..." grafikával. Ez a bögre rendelhető sima fehér színben, vagy színes (vörös, zöld,...
Cana interior rosu  "Merry X-mas"
Adora

27,00 RON
Kerámia bögre 250 ml-es kapacitással, színes füllel és belsővel, vörös, zöld, világoskék vagy sötétkék színben, egyszerű, de szép karácsonyi grafikával készen személyesítve: "Merry X-Mas".
Cana interior rosu  "Lets find a place"
Adora

27,00 RON
Bögre színes belsővel és füllel, négy különböző élénk színben elérhető: vörös, zöld, világoskék és sötétkék. A bögre kerámiából készült, vidám grafikával személyesítve: "Let's find a place to get lost".
Cana interior rosu  "Born"
Adora

27,00 RON
Bögre színes füllel és belsővel, több színben elérhető: vörös, világoszöld és a kék szín két árnyalata. A bögre kerámiából készült, és motivációs grafika van rányomtatva: "Born to Win".
Cana "The stars shine"
Adora

27,00 RON
250 ml-es kerámia bögre, sima fehér vagy színes füllel, vörös, zöld, világoskék vagy sötétkék színben, szép, inspiráló "The stars, they shine for you" grafikával készen személyesítve.
Vicces bögre édesapáknak
Adora

27,00 RON
Egy egyszerű, de egyedi és humoros ajándék Apának: egy fehér kerámia bögre zöld vagy sima fehér belsővel és füllel, vicces grafikával személyesítve. A bögrén egy humoros magyar nyelvű szöveg látható: "Ha Apa nem tudja...
A Legjobb Apa bögre
Adora

27,00 RON
Fehér kerámia bögre színes belsővel és füllel (elérhető 2 színben), 'A legjobb Apa' grafikával készen személyesítve. A személyesítés szublimációval történik, így a grafika nem fog lekopni ismételt mosás után sem. Egy...
Cană Women's Day
Adora

61,00 RON
Ki gondolta volna, hogy egy virágos bögre akár a tavasz jelképe is lehet? Ez az elegáns, nőies, Nők Napjára személyesített bögrébe helyezett virágelrendezés ideális lehet fiatalabb vagy idősebb hölgyek számára.
Vicces bögre nyugdíjasoknak
Adora

27,00 RON
Személyesített kerámia bögrék, humoros grafikával nyugdíjasoknak: ""Nyugdíj - Heti program", amely vásárolható román, magyar és angol nyelven is. Többféle bögre elérhető: sima fehér, vagy színes (fekete vagy vörös)...
Cana "Everything starts"
Adora

27,00 RON
Színes (vörös, világoskék vagy sötétkék) fülű és belsejű 250 ml-es kerámia bögre, stílusos fekete-fehér grafikával készen személyesítve: "I was made for sunny days".

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare