Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Powerbank cu Lanterna

Cu toții folosim zilnic telefonul iar deseori rămânem fără baterie. Am venit cu soluția perfectă. Bateria externă PowerFlash de 2600 mAh/3.7 V vine în ajutor în două moduri: în afară de faptul că ne încarcă telefonul, la celălalt capăt se află o lanternă LED astfel nici întunericul nu va fi o problemă. La cerere se poate personaliza contra cost.

Referinta:
CL4320.30
42,30 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
In stoc
Adora0
Descriere

Acest powerbank din aluminiu are o funcție dublă: cea de lampă printr-o lumină LED intensă și cea de încărcător de urgență cu baterie de litiu(2600 mAh/3.7 V). Reîncărcarea se poate efectua prin cablul USB inclus. Este compatibilă cu majoritatea telefoanelor. Vine însoțit de instrucțiunile de utilizare.

Input/Output: 5V-1A. La cerere se poate personaliza pe o suprafață de 65x10 mm. Dimensiuni: 2.4x10.8 cm. Greutate: 75 g.

Comenzile se plasează prin intermediul siteului sau telefonic. Se livrează prin curier.

Comentarii
1 alt produs in aceeasi categorie:

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare