3D személyesített ballagási lámpa

83,00 lei
24 óra
WG216B-CLASARO

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás

Gravírozott akrillemezből készült 3D LED lámpa kerek tartóban különleges ballagási grafikával és háromféle választható személyesítéssel: az osztály neve, egy személyes üzenet (bármilyen üzenet lehet, csak fel kell tölteni a kért szöveget a rendelésbe) vagy az osztály fényképe. Mindhárom személyesítés választható magyar, román vagy angol nyelven. A lámpafény változtatja a színét, 7 élénk szín közül választhat, vagy beállíthatja a fényt úgy is, hogy folyamatosan változzanak a színek. Lámpa mérete (tartó nélkül): magasság 18,5 cm, maximum szélesség 16,5 cm.

Kattints ide a bemutató film megnézésére

Figyelem: a fényképes személyesítés fehér fénnyel látszik tisztán; ha a fény más színre van állítva, a fénykép alapszíne is változik.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés nyelve
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez a nagyszerű LED lámpa tökéletes ballagási meglepetés lehet, mert nem csak egy tematikus ajándék, amely kifejezetten erre a fontos alkalomra készült, hanem a személyesítésnek köszönhetően egyedi és személyes is. Nagyon szép emlék maradhat majd, amely mindig felidézi a barátokkal együtt töltött pillanatokat az iskolában vagy egyetemen; de szívből jövő ajándék lehet egy tanár számára az osztály részéről is, amellyel kifejezhetik az őszinte hálájukat az éveken át tartó tanításért. A lámpa három AA elemmel működik, vagy egy laptopról/powerbank-ről micro-USB kábelen keresztül is, de akár egy B típusú USB csatlakozós telefontöltővel is működtethető. A termék tartalmazza az USB kábelt, azonban NEM tartalmazza az elemeket. Lepje meg a szeretteit egy olyan ajándékkal, amely nem lesz egyhamar elfeledve!

WG216B-CLASARO

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás