Virágelrendezés férfiaknak

166,00 lei
24 óra
SFB162

Elegáns virágelrendezés öt szál Memory Line rózsából, öt narancssárga és lila tulipánból, és fehér lysianthusból, figyelmesen elrendezve egy kerek fekete díszdobozban. Az elrendezés tartalmaz egy bajusz alakú fatáblácskát is "La Multi Ani" szöveggel személyre szabva. Nagyszerű, egyedi ajándék férfiaknak.

Elrendezés méretei: 25 x 20 cm.

Qty
Utolsó tételek a raktáron

Egy elegáns virágelrendezés tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra. Ez a színes, különleges elrendezés tartalmaz egy mosolyogtató, bajusz alakú fatáblácskát is, amely bizonyos vidámságot ad neki. Remek választás ballagásra, nyugdíjazásra, születésnapokra, vagy más fontos alkalmakra.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha tartalmazhatnak bimbókat is, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket mindig egyik napról a másikra szállítják ki; kérjük, vegye át a csomagot a lehető legrövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt helyen vannak tartva. Ha ez megtörténik, reklamációkat nem fogadunk; nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB162