Ballagási elrendezés baglyos dobozban

223,00 lei
24 óra
SFB230

Egy szívből készített vágott virágos elrendezés orchideákból, fehér rózsákból és perui liliomokból, egy bagolymintás fadobozba helyezve (10 x 10 x 10,5 cm), amely megtartható emlékbe. A szalag (4 x 36cm) egy különleges ballagási üzenetet és jókívánságot tartalmaz. Az elrendezés tetejére egy miniatűr ballagási kalap került. Elrendezés méretei: 20 x 20 x 26 cm. A virágok vágott virágoknak való szivacsba vannak helyezve, ajánlott őket 2-3 nap után megöntözni, hogy tovább frissek maradjanak.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Egy vágott virágos elrendezés különlegesen elegáns ajándék lehet bármilyen alkalomra; ez az elrendezés kifejezetten ballagóknak készült erre a fontos napra.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot a lehető legrövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha huzamosabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB230