Ballagási virágelrendezés bagollyal

145,00 lei
24 óra
SFB226

Ez az elegáns ballagási virágelrendezés rózsákból, lisianthusból és orchideákból áll, elhelyezve egy MrGift által gyártott, bagoly alakú fadobozban (17 x 10 x 30 cm). Az elrendezés tartalmaz továbbá egy pergamen alakú fatáblácskát, amelyet az Ön üzenetével személyesítünk, a személyesítés benne van az árban. Méretek: 20 x 16 x 30 cm.

A virágok virágszivacsba vannak elhelyezve; hogy tovább megőrizzék a frissességüket, ajánlott őket 2-3 naponta megöntözni.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Qty
Utolsó tételek a raktáron

A virágok és jókívánságok minden ballagással együtt járnak. Válassza ezt az elegáns, de barátságos baglyos virágelrendezést egy fiatal ballagónak, aki most zárja le az élete egy korszakát és újat kezd ezen az emlékezetes napon.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. Mindegyik elrendezés egyedi, tehát a virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeket mindig egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, hogy vegye át a csomagot a lehető legrövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak. Ha ez megtörténik, reklamációkat nem fogadunk; nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB226