Doboz üzenettel és tollal

271,00 lei
24 óra
SFB085

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás

Virágelrendezés rózsákból, kálából és fátyolvirágból, tartalmaz továbbá egy elegáns, Balmain márkájú fém és bőr golyóstollat, valamint egy fából készült címkét, mindezt figyelmesen elrendezve egy boríték alakú fekete ajándékdobozban.

Méret: 200 x 70 x 300 mm.

A címke, a golyóstoll és a tolltartó mind személyesíthetők az Ön személyes üzenetével, hogy egy egyedi, személyes ajándékot adhasson át.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez az elegáns ajándékcsomag tökéletes választás bárkinek bármilyen alkalomra, olyan pillanatokhoz, amikor ki akarod fejezni a nagyrabecsülésedet egy különleges személy iránt: egy barát, egy családtag, vagy akár kolléga, kolléganő számára.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB085

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás