Virágelrendezés Crayon dobozban

109,00 lei
24 óra
SFB125

Ez a virágelrendezés azért készült, hogy egy szívből jövő üzenetet adjon át a tanító néninek és az osztályának. A vágott virágok egy színes zsírkrétákból készült kerek dobozban vannak figyelmesen elrendezve, a virágok a tanító néni számára, a zsírkréták pedig a gyerekeknek. Az elrendezés liziantuszt, minirózsákat, szegfűket, napraforgót ás fátyolvirágot tartalmazz, méretek: 100*108 mm.

Qty
Utolsó tételek a raktáron

Egy elegáns, mégis játékos virágelrendezés, amely nagyszerű, ízléses ajándék lehet gyermeke tanítójának a tanév kezdetén vagy végén.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB125