"Te Iubesc Mama" ajándékcsomag

164,00 lei
24 óra
SFB163

Különleges ajándék édesanyák számára: egy fehér bögre szív alakú füllel édesanyáknak személyesítve, egy elegáns szív alakú dobozba helyezve rózsákból, minirózsákból és fréziákból álló virágelrendezés mellé. Egy ajándék, amivel kifejezheti őszinte szeretetét és nagyrabecsülését egy különleges személy iránt.

Méret: 18 x 19 x 18 cm.

Qty
Utolsó tételek a raktáron

Egy virágelrendezés különleges ajándék lehet bármilyen alkalomra. Ez az elegáns ajándékcsomag kifejezetten édesanyáknak lett szánva Anyák Napjára, Nőnapra vagy olyan különleges alkalmakra, amikor ki szeretné fejezni az édesanyja iránt, hogy mennyire szereti őt.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB163