Ajándék édesanyáknak fadobozban

346,00 lei
24 óra
SFB216

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás
Összetétel
Fa

Egy különleges ajándékcsomag édesanyáknak háromrekeszes fadobozban: személyesített konyhai kötény, egy Lemoncello pezsgőbor személyesített címkével, és egy elegáns virágelrendezés zantedeschiából, perui liliomból és fréziából, szizálkenderrel díszítve. Minden személyesítés - a szöveg és a grafika - a kliens által választható, csak fel kell őket tölteni a rendelésbe, az ár mindet tartalmazza.

Doboz mérete: 38 x 13 x 14 cm

Elrendezés mérete: 38 x 21 x 31 cm  

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Különleges ajándék édesanyádnak bármilyen alkalomra, amikor szeretnéd kifejezni a szeretetedet, egy kifinomult virágelrendezéssel és személyesített köténnyel, aminek nagy hasznát veheti; mindez elegáns fadobozban elrendezve.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB216

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás
Összetétel
Fa