Cutie de flori cu trandafir
  • Cutie de flori cu trandafir

Virágos doboz rózsával

139,00 lei
24 óra
SFB040

Ez a Secret Flower Box márkájú virágelrendezés elegáns dobozban a legnépszerűbb virágokból készült, a legkedveltebb színekben. Hozzáadjuk a saját üzenetedet egy gravírozott fatáblácskán vagy nyomtatott kártyán, ez emel az áron.

A Harlequin rózsák, Eustoma és frézia gyakran használtak a virágelrendezés művészetében, mert bármilyen alkalomhoz illenek: Nőnap, Anyák Napja, születésnapok, ballagások. A dobozt körülvevő szalagra nyomtatott "Love" üzenet kifejezi az érzéseidet szavak nélkül is. Elrendezés mérete: 190*130*130 mm.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Egy különleges ajándékdoboz tele vidám, élénk színű virágokkal, amelyek elhozzák a tavasz varázsát bármelyik otthonba; elegáns, kifinomult, de egyben szeretettel teli ajándék.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB040