Cana "Best Mom Ever" cu Orhidee
  • Cana "Best Mom Ever" cu Orhidee

"Best Mom Ever" csésze orchideákkal

76,00 lei
72 óra
SFB055

A "Best Mom Ever" orchideás csésze egy különleges virágelrendezés Anyák Napjára: egy "Best Mom Ever" szöveggel személyesített, csészealjra helyezett kávéscsészében vágott Cymbidium (csónakorchidea) virágok vannak elegánsan elrendezve, megtöltve a csészét. Kérésre a személyesítés szövege megváltoztatható, a választott szöveg feltölthető a rendelésbe. Elrendezés mérete: 150 x 130 mm.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Qty
Rendelhető

Egy elegáns, szeretettel teli ajándék édesanyáknak, tökéletes bármilyen különleges alkalomra vagy eseményre, de főleg Anyák Napjára, gyönyörű orchideákkal és egy különleges üzenettel, ami hosszú ideig szép emlék marad majd.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB055