“Mom You Are Tea Rific” elrendezés bögrében

83,00 lei
24 óra
SFB062

Adatlap

Személyesítés típusa
Szublimáció
Összetétel
Kerámia

Egy különleges virágelrendezés Anyák Napjára elegáns fehér rózsák és Gypsophila kombinációjából, elhelyezve egy vörös belsejű bögrében vörös szív alakú füllel, amely egy egyszerű, de szívből jövő üzenettel van személyesítve erre az alkalomra. A bögre kerámiából készült, szublimációval személyesítve, így a grafika nem törlődik le.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
  • max. 250 kar.
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez a bögre egyenesen édesanyádnak lett szánva egy különleges alkalomra, amikor szeretnéd kifejezni iránta a szeretetedet, olyan üzenettel, amely egyszerre humoros és szeretettel teli. A vágott virágok pedig bizonyos eleganciát adnak ennek az elrendezésnek. A bögre mosható mosogatógépben.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB062

Adatlap

Személyesítés típusa
Szublimáció
Összetétel
Kerámia