Virágos bögre Anyák Napjára

80,00 lei
24 óra
SFB138

Adatlap

Személyesítés típusa
Személyesített üdvözlőkártya
Összetétel
Kerámia

Ez a virágelrendezés egy egyszerű, de szeretettel teli ajándék édesanyja számára, bármilyen fontos eseményre. Egy fehér, édesanyák számára különlegesen személyesített bögrében rózsák, orchideák és gerberák szép kombinációja van ízlésesen elrendezve.

Qty
Utolsó tételek a raktáron

Egy különleges virágelrendezés tökéletesen ki tudja fejezni a szeretetünket, amikor a szavak nem elegendők. Ez a virágelrendezés kifejezetten édesanyák számára lett megtervezve, és a bögre, amibe a virágokat helyeztük, hosszú ideig szép emlék maradhat számukra.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben nem fogadunk reklamációkat, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB138

Adatlap

Személyesítés típusa
Személyesített üdvözlőkártya
Összetétel
Kerámia