Ajándékcsomag Anyának köténnyel

222,00 lei
24 óra
SFB162

Ez az ajándékcsomag édesanyák számára tartalmaz egy tavaszi virágelrendezést egy táska típusú szív alakú dobozban (24 x 10 x 20 cm), valamint egy konyhai kötényt nekik szóló grafikával személyesítve. Az elrendezés minirózsák, gerberák, Zantedeschia, perui liliom és Gypsophila kombinációja. Kérésre a kötényen található grafika módosítható.

Elrendezés mérete: 30 x 14 x 32 cm.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Mutasd meg édesanyádnak, mennyire szereted őt, egy különleges ajándékcsomaggal, amely egy elegáns virágelrendezésből és egy számára személyesített kötényből áll; Anyák Napján, a születésnapján, vagy bármely alkalomkor, amikor ki akarod fejezni a szeretetedet.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB162