Rózsa üvegcsőben szív alakú fa tartóval

64,00 lei
24 óra
SFB215

Ennek a virágelrendezésnek a szépségét az egyszerűsége adja meg. A szív alakú fa tartó UV nyomtatással van személyesítve, egy édesanyákhoz szóló személyes üzenettel. Ezen egy üvegcső halad keresztül, amelybe egy gyönyörű rózsaszál van helyezve. Az üvegcső elhelyezési módja jelképezheti a szíven áthaladó nyílvesszőt is. Elrendezés mérete: 14 x 14 x 22 cm. A személyesítés grafikáját és szövegét Ön választhatja meg.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez a virágelrendezés egy egyedi, kifejezetten édesanyáknak szánt ajándék Anyák Napjára, Nőnapra, születésnapra, de bármely más alkalomhoz is illő különleges meglepetés.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt helyen vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB215