"Szeretlek, Anya!" elrendezés bögrében

88,00 lei
24 óra
SFB211

Adatlap

Személyesítés típusa
Szublimáció
Összetétel
Kerámia

Egy különleges elrendezés Anyák Napjára rózsák és szegfűk kombinációjából, egy piros belsejű és fülű bögrébe helyezve, amely ehhez az alkalomra van személyesítve. A személyesítés szublimációval történik, így a grafika soha nem törlődik le. Az elrendezés rendelhető román vagy magyar nyelvű üzenettel.

Román nyelvű üzenet: "Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna... intotdeauna Mama mea"

Magyar nyelvű üzenet: "Az egyetlen személy, aki mindig mellettem lesz, aki bízik bennem és feltétel nélkül szeret, az te vagy édesanyám! Szeretlek Anya"

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
  • max. 250 kar.
Személyesítés nyelve
Qty
Utolsó tételek a raktáron

A személyesített bögrék és a virágelrendezések olyan ajándékok, amelyeket minden alkalomkor értékelnek a megajándékozottak. Ez a csodás elrendezés a kettő kombinációjából született, az életünkben legfontosabb nők: az édesanyák számára tervezve és elkészítve. A szép grafika és elegáns virágok a szívből jövő üzenettel együtt olyan ajándékot alkotnak, amely őszinte örömöt hoz majd Anyák Napján, Nőnapon, egy születésnapon vagy egyéb különleges alkalomkor.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki; kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB211

Adatlap

Személyesítés típusa
Szublimáció
Összetétel
Kerámia