"Legjobb Anya" virágelrendezés bögrében

82,00 lei
24 óra
SFB210

Adatlap

Személyesítés típusa
Szublimáció
Összetétel
Kerámia

Egy különleges virágelrendezés Anyák Napjára: minirózsák és lila árnyalatú fréziák kombinációja fehér bögrében, egyszerű, de különleges üzenettel személyesítve. A bögre személyesítése szublimációval történik, a grafika soha nem törlődik le. Az elrendezés rendelhető román vagy magyar nyelvű személyesítéssel. Méretek: 14 x 16 cm.

Román nyelvű üzenet: "Tu esti cea mai buna Mama din lume!"

Magyar nyelvű üzenet: "Te vagy a földkerekség legjobb anyukája!"

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
  • max. 250 kar.
Személyesítés nyelve
Qty
in stoc

Egy személyesített bögre olyan ajándék, amely bármilyen különleges alkalomra ajándékozható, hölgyeknek vagy uraknak. Ez a fehér bögre édesanyák számára lett személyesítve, és egy csodás virágelrendezést tartalmaz, amely garantáltan őszinte mosolyt hoz majd. A bögre mosható a mosogatógépben.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki; kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB210

Adatlap

Személyesítés típusa
Szublimáció
Összetétel
Kerámia