"Szeretlek, Mama!" 3D lámpa

89,00 lei
24 óra
WG215-MAMA

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás

3D lámpa gravírozott akrilból LED fénnyel, különleges grafikával és üzenettel édesanyáknak, amely elérhető magyarul, románul vagy angolul. A fény színét 7 különböző szín közül választhatja ki, de be lehet állítani azt is, hogy folyamatosan változzon. Méret: magasság 19 cm, szélesség 22 cm. A lámpa három AA elemmel működik, vagy laptopról/powerbankről micro-USB kábelen keresztül, de működtetheti akár B típusú USB csatlakozós telefontöltőről is. Az USB kábelt a lámpával együtt adjuk.

Ajándékozzon édesanyjának egy feledhetetlen meglepetést!

7 különböző típusú lámpaalap elérhető, más-más funkciókkal, a részletekért kérjük, olvassa el a 3D lámpák kategóriájának leírását ezen a weboldalon.

Tekintse meg a bemutató videót

Személyesítés nyelve
Tartó vagy alap
Qty
in stoc

Azt szeretné, hogy édesanyja szeretettnek és különlegesnek érezze magát? Akkor ajándékozza meg őt ezzel az egyedi lámpával, amely egyenesen édesanyáknak lett tervezve, születésnapra, Anyák Napjára, vagy más fontos alkalmakra. A lámpafény színét 7 csodás, élénk szín közül választhatja ki, a szívhez szóló üzenet pedig biztosan mosolyt fog csalni édesanyja arcára. Ne habozzon, lepje meg őt egy csodálatos ajándékkal!

WG215-MAMA

Adatlap

Személyesítés típusa
Gravírozás