Secret box cu cadou
  • Secret box cu cadou
  • Secret box cu cadou

Secret Box ajándékkal

157,00 lei
24 óra
SFB018

A "Secret Box ajándékkal" virágelrendezés szívből lett megtervezve ahhoz, hogy segítsen valami különlegeset ajándékozni Valentin-napra vagy más alkalmakra. Az elrendezés tartalmaz három szál rózsát egy üzenettel személyesített bögrébe helyezve, valamint egy plüss egérkét vörös pólóval, ami tökéletesen illik a virágok színéhez. A póló szintén üzenettel személyesíthető, ez a személyesítés emel az áron.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez az elrendezés három szál gyönyörű vörös rózsa, egy plüss egérke és egy romantikus üzenettel személyesített bögre kombinációjából készült, mindezek elegánsan elrendezve egy szív alakú ajándékdobozban. A bögre térfogata 375 ml, engedélyezett a mosogatógépben történő mosása. Elrendezés mérete: 220*280 mm.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB018