Cana " Let's fall in love" cu trandafir
  • Cana " Let's fall in love" cu trandafir

"Let's Fall In Love" bögre rózsával

89,00 lei
24 óra
SFB019

Vörös rózsák - a szerelem színe - apró fehér virágokkal körülvéve, a részletekre való gondos odafigyeléssel lettek elrendezve egy személyesített bögrében, különleges Valentin-napi üzenettel. Hozzáadhatjuk a saját személyes üzenetedet is, egy gravírozott fatáblácskán vagy elegáns nyomtatott kártyán, ez emel az áron.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez a virágelrendezés három szál vörös rózsát és fehér fátyolvirágot tartalmaz, egy 375 ml-es kerámia bögrében elhelyezve, amely mosható a mosogatógépben. Elrendezés mérete: 115*85*165 mm.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB019