• Love message

Love Message elrendezés

60,00 lei
24 óra
SFB020

Egy egyszerű, de csodálatos virágelrendezés, hogy kifejezze vele az érzéseit a szeretett személy iránt Valentin-nap alkalmából. A szív alakú, festett fa virágtartó különleges üzenettel van személyesítve egy különleges személynek. Az elrendezés tartalmaz még egy henger alakú üvegvázát, és egy rózsaszálat az üvegbe helyezve. Elrendezés mérete: 145*225  mm.  

A személyesítés szövegét Ön is kiválaszthatja, ez benne van az árban.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez a virágelrendezés egy szál virágnak szánt, szív alakú, festett fából készült virágtartót tartalmaz; ezen egy 145 x 480 mm-es üvegváza halad át, amiben egy gyönyörű rózsaszál van elhelyezve.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB020