Vörös Valentin-napi elrendezés

47,00 lei
24 óra
SFB025

Ennek a virágelrendezésnek a szépségét pont az egyszerűsége adja meg. A szív alakú fa virágtartó egy különleges üzenettel van személyesítve egy különleges személy számára. Egy üvegcsőbe helyezett vörös rózsa úgy van elhelyezve a szív alakú tartóban, hogy akár jelképezheti a szíven áthaladó nyilat is. Elrendezés mérete: 145*225  mm.  

A személyesítés szövegét Ön is kiválaszthatja.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Romantikus virágelrendezés különleges pillanatokhoz, egy szál csodás vörös rózsával szív alakú tartóban, különleges üzenettel személyesítve. Feledhetetlen ajándék lehet Valentin-napra, de akár más alkalmakra is.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB025