Téli ünnepi elrendezések/ajándékcsomagok

Termékek, elrendezések és ajándékcsomagok, amelyek közül Ön kiválaszthat egy különleges ajándékot a fotel kényelméből, egy csésze tea mellől egy hűvös téli napon. Egy igazán komplex ajándékot rendelhet, személyesített termékekkel, a család, barátok, kollégák vagy akár a főnöke számára.

Téli ünnepi elrendezések/ajándékcsomagok

Aktív szűrők

Karácsonyi ajándékcsomag nagyapáknak

0 Review(s)
Ár 129,00 lei

Komplex karácsonyi ajándékcsomag nagyapáknak, amely a következőkből áll: egy felfújható karácsonyi gömb nagyapáknak szóló üzenettel, egy pakli pókerkártya, egy multifunkciós szerszám, egy 50 ml-es üveg szilvapálinka, és egy 30 ml-es, rozsdamentes acél pálinkáspohár, mindezek elrendezve egy fadobozban, amelynek mérete 21 x 15 x 8.5 cm. A doboz fedele személyesíthető nyomtatással vagy gravírozással, bármilyen kért szöveggel vagy grafikával.

Karácsonyi ajándékcsomag nagymamáknak

0 Review(s)
Ár 239,00 lei

Komplex karácsonyi ajándék nagymamáknak, amely a következőket tartalmazza: egy személyesített kerámia bögre, egy 250 ml-es üveg méz, egy házikó alakú kerámia gyertyatartó, csokoládé, egy felfújható karácsonyi gömb nagymamáknak szóló üzenettel, és egy személyesített vörös konyhai kötény, mindezek elrendezve egy 27 x 25 x 30 cm-es fa ajándékdobozban. Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Adventi elrendezés törpével

0 Review(s)
Ár 83,00 lei

Ez az adventi elrendezés egy csillag alakú fadobozban van megalkotva, amelynek mérete 18 x 5 cm. 4 vörös gyertyát tartalmaz, amelyeknek hossza 23 cm, egy 11 cm-es poly babát, üveggömböket, valamint fenyőtobozokat, izlandi mohával dekorálva.

Elrendezés méretei: 18 x 25 cm. Nagyon elegáns dekoráció az ünnepi asztalra.

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek bennük apró eltérések a termékképekhez viszonyítva.

"Adventi táj" elrendezés

0 Review(s)
Ár 92,00 lei

Az "Adventi táj" elrendezés egy fa dobozkában készül, amelynek méretei: 20 x 7 x 7 cm. 4 darab, 20 cm-es gyertyát tartalmaz, fenyőtobozokat, üveggömböket, egy fa házikót és karácsonyfát, izlandi mohával és műfenyővel dekorálva.

Elrendezés mérete:  24 x 13 x 23 cm. Nagyon elegáns dekoráció az ünnepi asztalra.

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek apróbb eltérések a termék fotóihoz viszonyítva.

"Karácsony Fluttival" ajándékcsomag

0 Review(s)
Ár 166,00 lei

"Karácsony Fluttival" ajándékcsomag - különleges ajándék a téli ünnepekre, vagy akár egy téli születésnapra. A következőket tartalmazza: egy 310 ml-es termosz téli mintával (vörös vagy kék színben), egy Flutti hóemberes ajándékdoboz (szintén kék vagy vörös) csokoládépralinéval töltve, és egy téli mintás fa dominójáték, mindezek egy vörös, a Mikulás övével díszített ajándékzacskóban elrendezve, amelynek mérete: 224 x 160 x 85 mm.

A termosz és a dominó fedele gravírozással személyesíthetők, a személyesítés ára 10 lej/felület.

"Piros Karácsony" ajándékcsomag

0 Review(s)
Ár 239,00 lei

"Piros Karácsony" ajándékcsomag - különleges ajándék a téli ünnepekre, vagy egy születésnapra ebben az időszakban. Tartalmaz: egy fülvédőt karácsonyi motívumokkal díszítve, puha, meleg és kényelmes anyagból; egy 4500 mAh powerbank kézmelegítő funkcióval; és egy táncoló hóember kerámia figura. Mindezek egy vidám, Mikulás övével díszített ajándékzacskóban vannak elrendezve, amelynek mérete: 224 x 160 x 85 mm. 

"Karácsonyi bor" ajándékcsomag

0 Review(s)
Ár 188,00 lei

"Karácsonyi bor" ajándékcsomag - különleges ajándék hölgyeknek a téli ünnepek idejére, vagy egy születésnapra ebben az időszakban. Tartalmaz: egy 40x200 cm méretű, téli mintás vörös sálat puha, kényelmes anyagból, valamint egy 0.75 l-es minőségi Liliac vörösbort, egy 10*10*30 cm-es méretű, karácsonyi mintás fa boros dobozba helyezve és vörös sapkával díszítve. Kérésre hozzáadhatunk egy fa címkét, gravírozással vagy UV nyomtatással személyesítve, így az ajándék még különlegesebb lesz.

"Észak csillaga" ajándékcsomag fadobozban

0 Review(s)
Ár 187,00 lei

"Észak csillaga" ajándékcsomag fadobozban, egy igazán különleges ajándék a téli ünnepek idejére. A következőket tartalmazza: egy iránytű, egy elektromos öngyújtó, egy 250 ml-es üveg szilvapálinka, valamint egy különleges, 8 cl-es rozsdamentes acél pálinkáspohár; mindez izlandi mohával és téli díszítőelemekkel dekorálva. A doboz gravírozással személyesíthető egy rövid szöveggel, a pálinkásüveg címkéjére bármilyen kért kép, grafika vagy szöveg tehető.

Doboz mérete: átmérő - 23 cm, magasság - 5,5 cm.

"Warm Up" ajándékcsomag pulóverrel

0 Review(s)
Ár 270,00 lei

"Warm Up" ajándékcsomag pulóverrel, fadobozban - különleges ajándék a téli ünnepek idejére, minőségi termékekből összeállítva. Tartalmaz egy téli mintás pulóvert, egy 250 ml-es üveg 48 fokos eperpálinkát, és egy 8 cl-es pálinkáspoharat. A doboz grafikája kérésre kicserélhető, vagy hozzáadható egy szöveg gravírozással, esetleg UV nyomtatással; az üvegre egy személyesített címke tehető saját képpel, szöveggel vagy grafikával.

Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Doboz mérete: 34 x 28 x 12 cm.

"Gingerbread" ajándékcsomag sodrófával

0 Review(s)
Ár 312,00 lei

Pachet Cadou "Gingerbread" cu Sucitor in Cutie din Lemn. Contine un sucitor din lemn (43 x 6 cm), un set de doua spatule din silicon si bambus, un set decorat prajituri cu o forma decorativa cu 3 laturi diferite (13 x 13 cm), o punga pentru decorat cu 6 capete diferite, un set forme de patiserie cu 5 tipuri de marimi si forme diferite intr-o cutie rotunda din inox, o lingura din lemn, un borcan de miere cu scortisoara de 250 g, si un sort de bucatarie din bumbac de 70 x 85 cm, toate aranjate intr-o cutie din lemn productie proprie, personalizat pe capac. Partile din lemn, sortul de bucatarie si eticheta de pe miere pot fi personalizate prin gravura sau imprimare.

Pretul personalizarilor este inclus in pretul afisat.

"Gombák" ajándékcsomag dobozban

0 Review(s)
Ár 186,00 lei

"Gombák" ajándékcsomag fadobozban, egyedi ajándék a gombák kedvelőinek. A következőkből áll: egy 314 ml-es üvegnyi gombapástétom, egy 0.05 l-es üvegnyi szilvapálinka, 30 ml-es rozsdamentes acél pálinkáspohár, és egy különleges kés gombákhoz, mind elrendezve egy elegáns, általunk gyártott fadobozban. Két grafika közül lehet választani a doboz tetejére. A poháron kívül mindegyik termék személyesíthető képpel és/vagy szöveggel gravírozva vagy nyomtatva, kérésre a doboz fedelén lévő grafika is kicserélhető. Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Doboz mérete: 21 x 15 x 8.5 cm.

Ajándékcsomag mézeskaláccsal

0 Review(s)
Ár 191,00 lei

Karácsonyi ajándékcsomag, amely a következőket tartalmazza: egy 40 x 200 cm-es karácsonyi mintás sál, egy 310 ml-es, szintén karácsonyi mintás dupla falú termosz, és egy zacskó mézeskalács, egy saját gyártású "Mesebeli házikó" ajándékdobozban elrendezve, amelynek mérete: 27 x 25 x 30 cm. Különleges ajándék a téli ünnepek idejére. Hozzáadható egy gravírozással vagy UV nyomtatással személyesített fa címke, valamint a dobozra is gravírozható egy szöveg; a termosz is gravírozással személyesíthető, ez a személyesítés emel az áron.

Black & White asztali elrendezés

0 Review(s)
Ár 92,00 lei

Fekete-fehér elrendezés a karácsonyi asztalra, egy 17 x 17 cm-es szögletes kerámia tálcán, 15 cm magas, fenyőfa alakú díszgyertyával, egy 5 cm-es angyalkával, különböző méretű üveggömbökkel és természetes szárított növényekkel; izlandi mohával és műfenyővel dekorálva. Elrendezés mérete: 17x17x18 cm.

Különleges választás szeretteinek, vagy az ünnepi asztalra!

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek bennük apró eltérések a képhez viszonyítva.

Natúr-aranyszínű karácsonyi elrendezés

0 Review(s)
Ár 153,00 lei

Natúr-aranyszínű elrendezés, három 30 cm-es díszgyertyával, természetes szárított növényekkel, üveggömbökkel és egy 14 cm-es játékfigurával. Az elrendezés egy 20 x 20 x 3 cm-es fatálcán van elegánsan elhelyezve, műfenyővel és izlandi mohával díszítve. Elrendezés mérete: 20 x 20 x 32 cm.

Különleges választás szeretteinek, vagy a karácsonyi asztalra!

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek bennük apró eltérések a képhez viszonyítva.

Mikulás ajándékcsomag

0 Review(s)
Ár 88,00 lei

Mikulás támájú ajándékcsomag, amely egy szintetikus anyagból készült karácsonyi ajándékzacskóban a következőket tartalmazza: egy karácsonyi mintás dominójáték, Mikulásos ceruza, csokoládé és egy átlátszó játékautó, finomságokkal töltve.

Méretek: 200 x 220 mm, fogantyú hossza: 340 mm.

Ünnepi koszorú ajtóra

0 Review(s)
Ár 78,00 lei

Természetes vesszőkoszorú (átmérő: 30 cm), szárított növényekkel, üveggömbökkel és egyéb ünnepi elemekkel dekorálva, köztük egy mini fa hintalóval, (12*10cm), valamint izlandi mohával. Tökéletes vendégváró a téli ünnepek idejére.

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek bennük apró eltérések a képhez viszonyítva.

"A játékok világa" ünnepi elrendezés

0 Review(s)
Ár 125,00 lei

Ez az elrendezés szívből készült, hogy magával hozza a természet szépségét és gazdagságát az ünnepek alatt; természetes karácsonyi színekben készült. Egy szögletes fatálcán (20*20cm), 4 handmade gyertya van elhelyezve (28cm), üveggömbökkel, szárított növényekkel, egy fa játékvonattal (15*2,5*4,5 cm), és egy kerámia Diótörővel díszítve (9cm), valamint izlandi mohával és természetes normandiai fenyővel.

Elrendezés mérete: 20*20*30cm 

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek bennük apró eltérések a képhez viszonyítva.

Fatálca fenyőtoboz gyertyákkal

0 Review(s)
Ár 187,00 lei

Fatálca fenyőtoboz alakú gyertyákkal: egy elegáns elrendezés a karácsonyi asztalra 60 x 14 cm-es fatálcán, 12 cm magas, fenyőtoboz alakú díszgyertyákkal, egy 20 cm magas fehér szarvassal, műfenyővel, üveggömbökkel és izlandi mohával dekorálva. 

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek apró eltérések a képhez viszonyítva.

Fehér ünnepi elrendezés

0 Review(s)
Ár 65,00 lei

Fehér ünnepi elrendezés egy fehér, csillag alakú, 15 cm átmérőjű fém tányérkában elhelyezve, tartalmaz egy 6 x 11 cm-es, rusztikus fehér díszgyertyát, szárított növényekkel, téli dekorációs elemekkel, karácsonyi gömbökkel és izlandi mohával díszítve.

Elrendezés mérete: 15 x 11 cm. Különleges dekoráció a szeretteinek, vagy a karácsonyi asztalra.

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek bennük apró eltérések a képhez viszonyítva.

Vörös ünnepi elrendezés

0 Review(s)
Ár 65,00 lei

Egy elegáns elrendezés a téli ünnepekre, csillag alakú vörös, 15 cm átmérőjű fém tányérkában. Tartalmaz egy 6 x 11 cm-es, rusztikus külsejű díszgyertyát, szárított növényeket és egyéb téli díszítőelemeket, izlandi mohával dekorálva.

Elrendezés mérete: 15 x 11 cm. Egy különleges dekoráció a szeretteinek vagy az ünnepi asztalra.

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek apró eltérések a képekhez viszonyítva.

Natúr adventi koszorú

0 Review(s)
Ár 81,00 lei

Elegáns, rusztikus adventi elrendezés natúr színekben, krémszínű gyertyákkal. Az elrendezés egy 25 cm átmérőjű mohakoszorún készült, amelyen a Karácsony előtti négy vasárnapot jelképező gyertyák vannak elrendezve; mellettük pedig egy fából készült 9.5 cm-es szarvas és különféle téli dekorációk. Különleges elrendezés a szeretteinek vagy az ünnepi asztalra.

Mivel mindegyik MrGift elrendezés egyedi, lehetnek bennük apró eltérések a fényképhez viszonyítva.

Karácsonyi ajándékcsomag borral

0 Review(s)
Ár 205,00 lei

Karácsonyi ajándékcsomag borral, tartalmaz egy bort, egy golyóstoll és ceruza szettet, egy borospoharat és egy határidőnaplót, téli dekorációkkal kombinálva, mindez stílusosan elrendezve egy elegáns ajándékdobozban. A doboz egy ünnepi szalaggal van átkötve, erre egy fából készült címke van erősítve, amely gravírozással személyesíthető mindkét oldalán. A golyóstoll és a ceruza szintén gravírozhatók, a borosüveg címkéjére pedig bármilyen kép vagy szöveg tehető. Az ár tartalmaz minden személyesítést.

Doboz mérete: 28 x 9.5 x 20 cm

Elegáns adventi koszorú

0 Review(s)
Ár 87,00 lei

Elegáns, krémszínű adventi elrendezés, szívből készítve. Fakéregből készült rózsákat, üveggömböket és négy 9 cm-es gyertyát tartalmaz, mind a krémszín árnyalataiban; izlandi mohával díszítve, stílusosan elhelyezve egy fekete tányéron. Egy különleges elrendezés a szeretteinek, vagy a karácsonyi asztalra. Méretek: magasság 12 cm, szélesség 17 cm. Mivel mindegyik elrendezés kézzel készített, lehetnek köztük apró eltérések.

Elegáns adventi elrendezés

0 Review(s)
Ár 125,00 lei

Elegáns zöld adventi koszorú vörös vagy krémszínű gyertyákkal, 4x8 cm-es méretben. Az elrendezés egy 25 cm átmérőjű mohakoszorún készült, ezen egy téli motívumokkal személyesített falemez található, amin a négy adventi gyertya van elrendezve, mindez vörös gömbökkel, természetes szárított növényekkel és fenyőtobozokkal díszítve. Különleges elrendezés a szeretteinek vagy az ünnepi asztalra. Mindegyik elrendezés handmade, így lehetnek apró eltérések a képekhez viszonyítva. A falemez saját grafikával vagy egy rövid szöveggel személyesíthető.

Lila karácsonyi elrendezés

0 Review(s)
Ár 90,00 lei

Lila karácsonyi elrendezés - egy kerek, 26 cm átmérőjű fehér tányéron készült, lila és ezüstös karácsonyi gömbökből, fenyőtobozokból, szárított növényekből, és egy 6.5 x 14 cm-es illatgyertyából, izlandi mohával díszítve. A gyertya csak dekoráció, ha meggyújtja, ne hagyja felügyelet nélkül!

Elrendezés mérete: 26 x 18 cm. Különleges választás a szeretteinek vagy a karácsonyi asztalra!

Téli ünnepi elrendezés kerek dobozban

0 Review(s)
Ár 110,00 lei

Téli ünnepi elrendezés kerek dobozban. Tartalmaz: három fenyőfa alakú 7 cm magas díszgyertyát, egy 9 cm-es Diótörő figurát, fenyőtobozokat, cédrus rózsákat, szárított növényeket, üveggömböket és nemezt, izlandi mohával díszítve, mind elrendezve egy natúr színű kerek dobozban 17 cm átmérővel, karácsonyi szalaggal körbevéve. Elrendezés mérete: 17 x 15 cm.

Ajánljuk a személyesítést egy elegáns nyomtatott kártyán hozzáadott saját üzenettel, ez 10,00 lejjel emel az áron.

Mindegyik MrGift elrendezés egyedi, így lehetnek apró eltérések a fényképtől.