Virágelrendezés ballagási kalappal

176,00 lei
24 óra
SFB191

Egy igazán különleges ballagási ajándék fiatal hölgyeknek: kifinomult virágelrendezés díszdobozban, mini orchideákból, gerberákból és minirózsákból, fátyolvirággal (gypsophila) díszítve. Az elrendezés tetejére ballagási kalap formájú fedél van helyezve, a doboz körül pedig személyesített szalag.

Doboz átmérője:15 cm. Elrendezés méretei: 22 x 22 x 20 cm. 

A személyesítés megvalósítható a dobozra történő nyomtatással, vagy egy elegáns nyomtatott kártyával, saját üzenettel.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Íme egy igazán elegáns ballagási ajándék lányoknak vagy fiatal nőknek: egy kifinomult, színes virágkompozíció. A csodaszép virágok és ballagási díszítő elemek kombinációja tökéletes választássá teszik erre a különleges napra, különösen akkor, ha egy szívhez szóló üzenettel együtt nyújtja át.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket mindig egyik napról a másikra szállítják ki; kérjük, hogy vegye át a csomagot a lehető legrövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk; nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB191