Ballagási elrendezés golyóstollal baglyos dobozban

270,00 lei
24 óra
SFB231

Egy szívből készült ballagási virágelrendezés orchideákból, fehér rózsákból és perui liliomból, gravírozott baglyos fadobozban (10x10x10,5 cm) elhelyezve, ami megtartható emlékbe. A szalag (4 x 36cm) egy különleges ballagási üzenetet tartalmaz. Az elrendezés tetejére egy miniatűr ballagási kalap került. Méretek: 20 x 20 x 26 cm. A virágok vágott virágnak való szivacsban vannak, ajánlott megöntözni 2-3 nap után, hogy tovább frissek maradjanak. Tartalmaz egy fa golyóstoll-ceruza szettet is tartóban, mind a tartó, mind az írószerek személyesíthetők gravírozással, bármilyen kért rövid szöveggel.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

A ballagás egy igazán különleges nap. Ajándékozzon erre a napra valakinek egy feledhetetlen emléket ezzel az elegáns virágelrendezéssel, stílusos írószerekkel, amelyek nagyon jól jöhetnek az egyetemen vagy az új munkahelyen. 

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot a lehető legrövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha huzamosabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációt nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB231