Flower Box ballagásra kalappal és üzenettel

141,00 lei
24 óra
SFB239

Flower Box ballagásra kalappal és üzenettel - Minirózsák, lisianthus és margaréta krizantémok kombinációja, elegánsan elrendezve egy natúr színű kerek ajándékdobozban 12.5 cm átmérővel. A kompozíció tetejére egy mini ballagási kalap kerül. Tartalmaz egy kicsi (5x9 cm) fatáblát, amelyre saját üzenetet tehetünk gravírozással vagy UV nyomtatással, továbbá a szalagra is nyomtathatunk szöveget.

Az ajándékdoboz különbözhet a képen láthatótól. 

Elrendezés méretei: 18,5 x 18 cm.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
  • max. 250 kar.
Személyesítés módszere
Qty
Utolsó tételek a raktáron

A ballagás az élet fontos alkalmainak egyike. Ajándékozza ezt az elegáns elrendezést egy fiatal személynek, aki most zárta le az élete egy új korszakát és kezd egy újat, tele lehetőségekkel. Az elegáns színeivel, kifinomult külsővel és saját üzenettel személyre szabva, ez az elrendezés nagyszerű ajándék lehet erre a különleges alkalomra.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot a lehető legrövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha huzamosabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB239