Merg La Pescuit póló férfiaknak

85,00 lei
24 óra
TP268

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

100% pamut, személyesített férfi pólók, humoros román nyelvű szöveggel: "Toti avem nevoie sa credem in ceva, eu cred ca o sa merg la pescuit" (jelentése: "Mindenkinek hinnie kell valamiben, én azt hiszem, elmegyek horgászni"). Az ár tartalmazza a személyesítést minimum A4-es méretben. 

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:         S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Méret
Szín
Qty
in stoc

A horgászat egy relaxáló hobbi, tökéletes ahhoz, hogy eltöltsünk egy napot a természetben egy hosszú, stresszes hét után. És ha horgászni megyünk, jó ötlet felkészülni a megfelelő ruhákkal, amelyek kényelmesek és praktikusak, mint amilyen egy rövid ujjú póló. Ez a személyesített póló nagyszerű választás azoknak, akik szeretik a horgászatot mint sportot vagy mint hobbit; a humoros grafikának köszönhetően nem csak ehhez a tevékenységhez tökéletes, hanem akár egy lezser öltözékhez is a hétköznapi életben. Vicces, de egyben hasznos ajándék lehet egy jó humorérzékkel megáldott horgász számára, amely bármilyen alkalomhoz illik.

TP268

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut