A Legjobb Apák póló

85,00 lei
24 óra
TP273HU

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

100% pamut férfi pólók, Gildan márka, apáknak szóló különleges grafikával személyesítve: "A legjobb apák márciusban születnek". A hónap a szövegben kérésre kicserélhető, így ez a póló a tökéletes születésnapi ajándék lehet az év bármelyik szakaszában. Az ár tartalmazza a személyesítést. 

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Méret
Szín
Qty
in stoc

Épp egy egyszerű, de különleges születésnapi ajándékot keresel édesapád számára? Egy személyesített póló olyan ajándék, amivel nem lehet hibázni. Ezek a pólók apáknak szóló születésnapi üzenettel vannak személyesítve, ami módosítható függően a hónaptól, amiben megünneplitek ezt a különleges alkalmat. Minőségi anyagból készültek, S és 2XL közötti méretekben elérhetők, így biztosan megtalálod a legmegfelelőbb pólót bármelyik ruhatárba. Egyszerre praktikusak és stílusosak, és egyben egy személyes, különleges meglepetés is, ami hosszú ideig megmarad majd szép emlékként. Röviden: a tökéletes ajándék!

TP273HU

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut