18 Years póló férfiaknak

69,00 lei
24 óra
TP285EN

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Gildan Softstyle márkájú férfi pólók, 100% minőségi pamutból. Az ár tartalmazza a személyesítést A4 és A3 közötti méretben, humoros angol nyelvű "18 Years" születésnapi grafikával.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Méret
Szín
Qty
in stoc

Mindegyik születésnap egy egyedi, különleges alkalom az életben, és a 18. az egyik legkülönlegesebb közülük. Ezen a napon a fiatalból felnőtt lesz; egy ilyen alkalom megérdemli, hogy igazán megünnepeljék. És egy feledhetetlen ajándék - mint amilyen egy vicces, érdekes póló, ami erre a napra készült - bármelyik születésnapi bulit igazán emlékezetessé teszi majd. A pólók pedig egyszerre praktikus és stílusos ajándékok, mert egy lezser pólót sokféleképpen lehet használni. Ahányszor az ünnepelt felveszi ezt a pólót, mosolyogva emlékszik majd a születésnapjára. Ráadásul ezek a pólók kitűnő minőségű, tartós és kényelmes anyagból készültek, amely sokáig kitart majd. Röviden - ez a póló a tökéletes ajándék!

A póló elérhető S és 2XL közötti méretekben.

TP285EN

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut